PAUL IACOB: SUNTEM OBIȘNUIȚI CU ATMOSFERA INCENDIARĂ MECI DE MECI

octombrie 1, 2023

Paul Iacob a vorbit despre meciul cu Hermannstadt, de duminică seara, în cadrul conferinței de presă. Fundașul rapidist a fost ales jucătorul meciului cu FC Botoșani, din grupele Cupei României.

„Este un meci important, în care trebuie să obținem cele trei puncte. Cred că de asta am venit de atâtea zile la Sibiu și pentru asta ne-am pregătit toată săptămâna.

Ne dorim să facem o impresie frumoasă, așa cum am reușit la ultimul meci, cel cu cei de la Botoșani. Sper să reușim să obținem cele trei puncte.

Cred că la Botoșani am fost “omul meciului” pentru că am dat acel gol, nu neapărat pentru evoluția mea. Nu sunt întocmai mulțumit de cum am gestionat ultimele 20 de minute din ambele reprize.

Cu siguranță faptul că sunt titular și faptul că am evoluții bune de la meci la meci mă fqc să am mai mare încredere în puterile proprii. Atât timp cât ai încredere în tine poți face lucruri mărețe și atât timp cât oamenii de lângă tine îți arată încrederea pe care o au în tine, încerci să devii mai bun.

Echipa națională este un obiectiv, dar asta nu înseamnă că mă gândesc numai acolo. Mă gândesc la clubul Rapid și la ceea ce am de făcut aici.

Sunt sigur de faptul că rapidiștii din stafful celor de la Hermannstadt ne urmăresc la fiecare meci, fiind rapidiști și este normal să o facă. Cu siguranță ne știu plusurile și ne știu și minusurile. Încercăm să scoatem ce e mai bun, dar, așa cum am mai spus, un rezultat de egalitate nu ar fi bun pentru noi.

Întotdeauna prezența suporterilor noștri contează, ne așteaptă și de această dată cu galeria în spate. Cred că deja ne-am obișnuit ca peste tot să fim acasă.

Nu ne așteptăm la un meci ușor. Sincer să fiu, eu i-am urmărit pe cei de la Sibiu. Au jucători de travaliu la mijlocul terenului, jucători de viteză pe benzi. Au și calitate foarte multă, au și juniori foarte buni. Cu siguranță nu va fi un meci ușor.

Nu ne temem de publicul sibian, noi suntem obișnuiți cu suporteri fanatici. Avem cei mai fanatici suporteri din țară și suntem obișnuiți cu o atmosferă incendiară la fiecare meci”, a mai spus fundașul nostru.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top