PAUL IACOB: VA FI O ATMOSFERĂ INCENDIARĂ

august 31, 2023

Paul Iacob a prefațat derby-ul de mâine, contra lui Dinamo București, în cadrul conferinței de presă, desfășurate la stadionul Giulești.

„Ne așteaptă un meci cu mare încărcătură, o încărcătură maximă. Știm cu toții ce meciuri au fost între Rapid și Dinamo de-a lungul timpului. Sperăm să facem o figură frumoasă și să ne bucurăm alături de suporteri la sfârșit.

Dupa meciul de la Craiova, cu siguranță, noi, ca departament defensiv, nu am fost mulțumiți de prestația noastră. Acest lucru nu înseamnă că noi am făcut un meci slab, ei au jucători cu foarte multă calitate în atac.

În urma celor două rezultate pozitive pe care le-am obținut, consider că este o atmosferă mult mai bună în vestiar și trebuie să o menținem. Știm bine că doar victoriile aduc liniște. La Rapid pretențiile sunt foarte mari și încercăm să câștigăm fiecare meci.

Cu siguranță va fi o atmosferă incendiară la meciul de mâine. Mă aștept ca suporterii să facă un spectacol minunat în tribune.

Dinamo este o echipă în plină dezvoltare, i-am urmărit. De la meci la meci au avut prestații din ce în ce mai bune, ne așteaptă un meci, cu siguranță, foarte greu”, a declarat fundașul giuleștean.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top