PAUL IACOB: „VREAU SĂ ÎMI CER SCUZE ȘI VOI ÎNCERCA SĂ MĂ REVANȘEZ”

mai 9, 2024

Paul Iacob, fundașul Rapidului, a oferit un interviu înainte de partida de vineri seara, cu Sepsi OSK, în care și-a exprimat și regretul pentru incidentul petrecut la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

Salut, Paul! Cum vezi partida de mâine, cu Sepsi?

Va fi un meci dificil, cu o echipă foarte bună, mai ales pe teren propriu, însă mergem cu gândul de a câștiga și de a reveni pe poziția a cincea. Trebuie să întrerupem această serie neagră, pentru că nu aceasta este valoarea Rapidului.

Cum a fost ultima perioadă pentru tine?

A fost o perioada dificilă, au fost multe atacuri la adresa mea și a echipei din partea multor persoane, multe dintre ele minciuni, dar noi suntem uniți în continuare, așa cum am fost mereu. Pe de altă parte, am greșit când am avut acea ieșire nervoasă și am învățat din ea. Nu sunt un tip violent, de fiecare dată când am fost pe teren, în timpul meciului, fanii ne-au susținut necondiționat, tocmai de aceea vreau să îmi cer scuze și să înțeleagă că îmi pare foarte rău și voi încerca să mă revanșez prin evoluțiile mele cât mai bune. Mă bucur că Peluza Nord va face deplasarea la Sf. Gheorghe, așa cum au anunțat, și sper să ne bucurăm împreună, pentru că Rapid este și la bine, și la greu.

Vom încheia sezonul din nou cu FCSB, o echipă împotriva căreia ai tot marcat. Cum vezi acel meci?

Va fi un derby! Indiferent de ce s-a întâmplat în campionat, acel meci suntem datori să îl jucăm cu sufletul. Așa cum s-a întamplat în urmă cu un sezon, la acel 5-1, când locurile în clasament se știau, sper ca și acum să reușim să câștigăm. Știu că o parte din stadion va fi închisă, dar la Rapid toată lumea cântă și face atmosferă, și nu am niciun dubiu că așa va fi și în ultimul meci al sezonului.

Ce mesaj ai pentru suporterii Rapidului?

Să fie în continuare lângă noi! Este o situație care ne doare, suferim și noi pentru faptul că nu reușim să învingem. Este o perioada pe care sper să o depășim cât mai repede, pentru că nu aceasta este fața adevărată a Rapidului. Trebuie să îi facem fericiți pe suporteri, pentru că merită mult mai mult decât am arătat în acest sezon.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top