PETRILA: E UN MECI IMPORTANT PENTRU LOCUL 3

octombrie 28, 2023

Claudiu Petrila, unul dintre cei mai în formă jucători ai Rapidului, a vorbit despre partida cu Universitatea Craiova, în cadrul conferinței de presă.

„Mâine, cu siguranță, ne va aștepta un meci foarte greu. Cei de la Universitatea Craiova vin după un meci jucat slab cu cei de la Petrolul, dar suntem siguri că vor veni aici cu altă față și cu dorința de a lua cele trei puncte, trebuie să fim pregătiți.

Sperăm să ne continuăm parcursul de până acum și să ajungem la zece meciuri fără înfrângere, dar pentru a realiza acest lucru trebuie ca mâine, când intrăm în teren, să dăm totul pentru echipă.

Suntem pe poziții apropiate în clasament și, cu siguranță, echipa care va câștiga mâine va avea un avantaj din punct de vedere moral raportat la drumul spre primele locuri. Este un meci important, dar nu unul decisiv pentru locul trei, însă, cu siguranță, cele trei puncte sunt foarte importante.

Mi se potrivește stilul de la Rapid, abordăm un stil diferit față de ce jucam la CFR Cluj. Mă simt bine aici și cred că acest lucru se reflectă și în prestația mele de pe teren.

Domnul Bergodi este foarte important pentru mine și pentru jocul meu. Îmi acordă foarte multă încredere, joc în fiecare meci și aceste lucruri sunt foarte importante pentru mine.

Îmi doresc să demonstrez la fiecare meci că merit să fiu convocat la Echipa Națională, nu doar la acest meci. Cred că îmi fac destul de bine treaba și, cu siguranță, în viitor voi fi acolo.

Cred că în meciul de mâine diferența va fi făcută de atitudine și de dorința de a câștiga, cine își va dori mai mult va învinge.

Ne așteaptă o săptămână cu meciuri foarte grele, mai ales că două dintre acestea vor fi în deplasare, dar sunt sigur că fanii vor fi alături de noi și ne vor da un plus de putere”, a declarat jucătorul ce a marcat patru goluri și a oferit cinci pase de gol în acest sezon.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top