PETRILĂ & IONIȚĂ, DECLARAȚII @ RAPID TV

octombrie 7, 2023

Marcatorii Rapidului din meciul cu Politehnica Iași au vorbit la finalul partidei, în exclusivitate, pentru Rapid TV.

CLAUDIU PETRILA

„Noi, în vestiar, știam că nu va fi un meci ușor. Am vorbit să tratăm meciul cu maximă seriozitate.

Am marcat trei goluri, dar, din păcate, am primit două și am trăit iar cu tensiune pe finalul meciului și este foarte important că am luat cele trei puncte.

Îl cunosc foarte bine pe Bordeianu, adversarul meu direct de astăzi, dar cred că prestația mea de astăzi se datorează acestui lucru. M-am simțit bine astăzi, atât fizic, cât și psihic. Știam că trebuie să fac un meci bun pentru a obținem cele trei puncte și mă bucur că am ajutat echipa.

Mă gândesc la echipa națională, normal, pentru asta muncesc. Îmi doresc să fiu prezent la echipa națională, dar dacă nu voi fi convocat nu voi fi supărat pentru că știu că îmi va veni și mie rândul.

Mă simt foarte bine la Rapid. Am sperat că așa va fi, că voi veni aici și voi juca bine. Am venit aici să îmi fac treaba cât de bine pot eu. Fiecare meci de acasă trebuie câștigat pentru acești suporteri senzaționali.

Jucăm meciul cu UTA la Oradea, la mine acasă. Este un meci pe care îl aștept cu drag, să mă întorc acasă. Sper ca suporterii să fie din nou alături de noi, iar noi să obținem cele trei puncte.

Dedicăm această victorie președintelui nostru, întrucât este ziua lui astăzi. Ne bucurăm că am câștigat pentru el”

 

ALEX IONIȚĂ

„Mă bucur foarte mult de acest rezultat și de faptul că am înscris două goluri. Aștept de mult timp acest moment și sper să o țin tot așa.

Le mulțumesc celor de pe stadion, staffului, jucătorilor, colegilor mei. Tuturor le mulțumesc foarte mult și sper să o țin tot așa, asta este cel mai important. Am reușit să îmi ajut echipa și să luăm cele trei puncte.

Muncesc zi de zi, am plecat capul atunci când oamenii au avut ceva să-mi reproșeze, mi-am văzut de treaba mea și era imposibil să nu vină acest moment. Mă bucur că a venit acum și, cum am mai spus, le mulțumesc tuturor și sper ca acesta să fie doar începutul, să-mi ajut echipa și să adunăm cât mai multe puncte.

A fost un meci foarte frumos, ne bucurăm că am reușit să revenim de la 0-1 destul de rapid. Îmi pare rău pentru Albion că nu a reușit să marcheze, dar sunt sigur că va marca de foarte multe ori până la finalul campionatului pentru că este un atacant bun.

Avem o echipă frumoasă și sper să ne revenim cu jocul din deplasare. Acasă este clar că putem domina orice echipă, dar trebuie să lucrăm la jocurile din deplasare.

Cred că cei de la Poli Iași se vor bate pentru primele trei locuri din Play-Out, au o echipă destul de bună. Sunt sigur că își doreau să plece cu măcar un punct din Giulești, dar mă bucur că am reușit să câștigăm noi și să nu stricăm acest meci frumos.

Pentru mine este cel mai important să-mi ajut echipa. Suntem un grup foarte unit și pentru noi este cel mai important să obținem cele trei puncte, indiferent de cine marchează. Prioritar este interesul echipei.

Atmosfera din această seară este exact așa cum ne-am obișnuit. Meciurile de acasă se vor juca mereu cu casa închisă. Este un lucru care ne bucură și sper să îi facem fericiți pe suporteri.”

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top