PETRILA: „TREBUIE SĂ FACEM IMPOSIBILUL ȘI SĂ TERMINĂM PE 2”

aprilie 14, 2024

Claudiu Petrila înfruntă mâine fosta sa echipă, Sepsi OSK, într-o partidă extrem de importantă pentru Rapid. În cadrul conferinței de presă, mijlocașul giuleștean a vorbit despre jocul de pe Giulești.

„Știm cu toții că mâine va fi din nou un meci greu. Venim după trei partide în care ne-am prezentat un pic nepregătiți, dar sperăm ca de mâine să începem să legăm victoriile.

A fost o săptămână destul de grea, cu multe critici, dar consider că le merităm din plin, pentru că ultimele meciuri au fost dezastruoase. Acesta este fotbalul și trebuie să mergem mai departe.

Nu cred că ne-am mulțumit cu puțin, dar probabil ne-am relaxat după meciul cu FCSB, așa cum s-a întâmplat și acum câteva luni în campionat. Nu înțelegem de ce, dar s-a întâmplat, iar acum trebuie să ne revenim și să privim în față.

Săptămâna aceasta am vorbit între noi, am spus fiecare ce credem că ar trebui să schimbăm, iar asta cred că s-a văzut și la antrenamente în ultimele zile și sperăm să o arătăm și la meci.

Este greu să te mai gândești la titlu pentru că este o distanță foarte mare. E greu ca cei de la FCSB să piardă patru-cinci meciuri și noi să batem tot. Acum rămâne să ne batem pentru locul al doilea.

Da, cu siguranță ar fi un sezon ratat dacă nu am prinde cupele europene. Până să intrăm în Play-Off am fost pe podium, iar acum am căzut pe locul cinci. Sperăm să reușim să înscriem în partida de mâine pentru că doar așa putem să câștigăm.

Toate meciurile sunt diferite, toată lumea vrea să câștige și să fie cât mai sus, dar asta cred că ar trebui să ne motiveze și să dăm mai mult ca până acum.

Eu nu mă gândesc la ce fac ceilalți. Ține doar de noi să terminăm pe locul al doilea, pentru că pe primul loc este greu să mai ajungem. Trebuie să facem imposibilul și să terminăm pe a doua poziție în clasament”, a spus Petrila.

Meciul Rapid – Sepsi se va juca luni, 15 aprilie, de la ora 20:30, pe Superbet Arena Giulești.

VIDEO | Vezi tot ce a spus Petrila

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top