PETRILA: TREBUIE SĂ FIM ATENȚI LA FIECARE DETALIU

august 19, 2023

Claudiu Petrila, jucătorul venit în această vară de la CFR Cluj, a vorbit despre meciul de mâine, contra Farului Constanța, în cadrul conferinței de presă.

„Va fi un meci foarte greu, cu siguranță. Venim după două meciuri în care consider că am jucat bine, dar nu am reușit să înscriem. Am primit patru goluri din cauza noastră și asta trebuie să corectăm în meciul cu Farul.

Trebuie să ne revenim, nu avem de ales. Asta este frumos la fotbal: dacă pierzi un meci peste șapte zile poți schimba totul și să fii învingător.

Este greșit să ne considerăm favoriți în acest meci. Chiar dacă ei joacă în Europa, pot alinia în campionat o echipă foarte bună. Trebuie să fim atenți la orice detaliu și să fim pregătiți pentru orice. Îi cunoaștem foarte bine pe cei de la Farul, știm ce joacă. Consider că suntem pregătiți.

S-a discutat și în vestiar. Trebuie să ne revenim pentru meciul cu Farul. Nu iau în calcul un rezultat negativ în acest meci, mă gândesc doar la victorie”, a declarat mijlocașul giuleștean.

  • 2 meciuri a jucat Petrila pentru Rapid, cu FC Voluntari și Petrolul

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top