PETROLUL – RAPID 0-0

iulie 12, 2020

Rapid a obținut cea de-a două remiză fără gol din play-off, după un 0-0 extrem de disputat la Ploiești.

Rivalitatea dintre cele două echipe anunța o partidă încinsă, însă modul în care s-a desfășurat partida de pe „Ilie Oană” a fost unul rar văzut pe stadioane.

Fără căpitanul Ionuț Voicu, accidentat la spate, Rapid a început în forță și a marcat după numai două minute, însă golul lui Sefer a fost anulat pe motiv de offside.

În minutul 28, Rareș Lazăr a văzut cel de-al doilea cartonaș galben și a fost eliminat de către arbitrul Dima, fază în urma căreia și antrenorul Dan Alexa a văzut un „galben”.

Ploieștenii au preluat cârma jocului, însă meciul a fost destul de echilibrat, în ciuda omului în plus, până în minutul 65, când arbitrul central a acordat penalty pentru gazde, la un duel Mallo-Bratu.

A urmat ceva incredibil! Mihai Popa a apărat lovitura de pedeapsă, însă arbitrul Dima a cerut repetarea și l-a avertizat pe portarul nostru, pentru motivul că nu a atins linia porții în momentul execuției.

Popică a reușit să apere și cel de-al doilea penalty, însă Dima, la solicitarea asistentului, a anulat și această lovitură, pe același motiv, eliminându-l pe portarul Rapidului.

Cu Alex Tătaru intrat între buturi, Rapid scapă și de cel de-al treilea penalty, de această dată validat, însă trimis peste poartă de către Meza Colli.

La faza imediat următoare, rapidiștii au avut o triplă ocazie, prin Hlistei, Goge și Jorza, însă portarul gazdelor Raul Avram a avut două parade excelente.

Finalul a fost incandescent, cu gazdele aruncând toate baloanele în careul lui Tătaru, însă golul nu a venit, astfel încât ambele echipe au pierdut câte două puncte.

La finalul partidei, jucătorii Rapidului au mers la peluza în care ar fi stat galeria și a cântat, fluturând steagurile alb-vișinii.

Pentru Rapid urmează primul meci de acasă, cu FC Argeș, pe 21 iulie, de la ora 18:30, în timp ce Petrolul va avea o restanță de disputat, la Arad, cu UTA.

RAPID

M. Popa – Bonnin, A. Iacob, Mallo, Goge – R. Lazăr, Jorza, Alami (46′ Djuric) – Sefer (81′ G. Crețu), Drăghiceanu (72′ A. Tătaru) – Hlistei (83′ B. Manole). Antrenor: Dan Alexa.

PETROLUL

R. Avram – Sîrghi (31′ M. Bratu), A. Răuță, A. Manolache, Țicu – Pierce (78′ Blănaru) – G. Deac, Meza Colli, L. Marinescu, Saim Tudor – Arnăutu. Antrenor: Constantin Enache.

 

 

 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top