POVESTEA SĂPTĂMÂNII PENTRU „FAN SUBSCRIBERS”

noiembrie 29, 2020

Săptămâna trecută vă anunțăm că Rapid este primul club din România care a implementat feature-ul „Become a Supporter”, de la Facebook, care oferă oportunitatea clubului nostru să ofere conținut și beneficii exclusive suporterilor.

Suporterii ce au decis să devină subscriberi s-au bucurat de o serie de beneficii printre care:

 1. Live-uri, în fiecare zi, de la antrenamente, în care subscriberii au luat pulsul jucătorilor, „la cald”.

 2. Au votat „omul meciului” cu Aerostar și cu U Cluj, iar câștigători au ieșit Marian Drăghiceanu și Rareș Ilie, aceștia oferind două tricouri gratuite subscriberilor prin tragere la sorti.

 3. De asemenea, subscriberii au avut posibilitatea de a achiziționa șase tricouri purtate de jucători la meciul cu Aerostar, la prețul de 150 de lei tricoul. 

 4. S-au bucurat de un challenge în care Amir Jorza și Antonio Sefer s-au duelat în mingi ținute pe cap. 

 5. Alex Pop, Ștefan Ciuculescu și Alin Fică ne-au oferit declarații înaintea meciului cu CSM Reșița. 

 6. Mesajele subscriberilor au fost expuse în vestiarul jucătorilor, înainte de meciul cu CSM Reșița.

 7. Subscriberii s-au bucurat LIVE, în ziua meciului cu Reșița, de încălzirea băieților, reacții la pauză și de interviuri la finalul meciului.

 8. Ne place să le oferim subscriberilor cât mai multe imagini ce nu se văd la televizor, așa că s-au bucurat de „filmul meciului”, cu imagini în exclusivitate. 

 9. La ultimul antrenament ne-au vizitat cei de la Pro TV, din care am extras pentru subscriberi câteva detalii în exclusivitate cu antrenorul Mihai Iosif.

 10. Subscriberii l-au ales ca #manofthematch pe căpitanul Ionuț Voicu, acesta urmând a extrage un tricou ce va fi oferit gratis unui subscriber.

 11. Tot subscriberii au aflat cum i-a găsit Lucian Goge pe colegii lui după ce s-a întors din carantină. 

 12. Săptămâna aceasta am activat grupul de Facebook dedicat subscriberilor, intitulat RAPIDIȘTII, unde am discutat despre cum am putea dezvolta programe de membership, cum au devenit subscriberii rapidiști și alte subiecte interesante.

Îți lăsăm aici câteva 2 povești:

‘’Cred că așa m-am născut (1984), pasiunea pentru fotbal o aveam încă din scutece, iar pe Giulești am călcat la 6 ani, în 1990, chiar în anul promovării. Era un meci cu Argeș, în care am câștigat cu 2-1 (parcă în cupă). Atmosfera mi-a intrat în suflet, sângele s-a făcut vișiniu, și de atunci și până acum am trăit clipe minunate și mai puțin minunate alături de Ei, dar dragostea pentru Rapid e ca dragostea de mamă, rămâne o veșnicie…’’Ady Cristian Olaru 

‘’Rapid 2-0 Electroputere Craiova 92/93. Eram copil, aveam aproape 6 ani și ne-a dus tata, dinamovist fiind, să vedem un meci de fotbal adevărat. Am stat la tribuna a II-a și eram uimit de tot ce era pe stadion, de la băncuțele acelea verzi, până la tabela de marcaj! De atunci, mi-a rămas în suflet RAPID si acum datoria mea este să duc mai departe tradiția, de la 3 ani băiatul meu când îl intreabă cineva cu cine ține spune foarte mândru RAPID!🇱🇻FZR🇱🇻’’ – Ionut Iulian Nasta 

După cum vezi, beneficiile de care se bucură subscriberii sunt din ce în ce mai interesante. Te așteptăm și pe tine să devii subscriber!

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top