PREZENTAREA NOILOR JUCĂTORI AI RAPIDULUI

iulie 10, 2024

Astăzi, în cadrul conferinței de presă desfășurate la Superbet Arena – Giulești, au fost prezentate noile achiziții ale Rapidului, din această vară.

Rareș Pop și Claudiu Micovschi, jucători reveniți de la UTA Arad, Jakub Hromada, transferat definitiv de la Slavia Praga, slovacii Filip Blazek și Timotej Jambor, dar și Cristian Manea, au vorbit pentru prima dată în fața presei, din postura de jucători ai Rapidului.

Luka Gojkovic, prezent la Belgrad pentru a-și lua permisul de muncă, se va alătura lotului direct la Arad, acolo unde Rapid va juca în prima rundă a SuperLigii.

Cătălin Vulturar este accidentat și nu a putut ajunge la prezentarea nou-veniților, fiind învoit de club.

Claudiu Micovschi

„Pe plan profesional, îmi doresc să fiu cât mai sănătos. Să ne bucurăm împreună de acest nou sezon și să-i facem pe fani cât mai mândri de noi. Se vede că avem un antrenor experimentat, un antrenor foarte bun care vine cu o metodologie nouă. Îmi doresc din sufletul să facem treabă bună împreună. Sunt sigur de asta!”

Rareș Pop

„Sper să am un parcurs excelent, să fac fanii mândri și, la finalul sezonului, să ne bucurăm de reușite. Se vede că Neil Lennon este un antrenor diferit, un antrenor cu multă experiență. Și-a impus, încă de la primul antrenament, noua sa ideologie de joc.”

Cristi Manea

„Vreau să joc cât mai bine aici, la Rapid. Sunt foarte fericit că am ajuns din nou într-un tricou vișiniu. Sunt fericit să văd mulți suporteri în tribună. Neil Lennon are o mentalitate total diferită și cred că ne va ajuta foarte mult. Sunt obișnuit cu presiunea, este ceva normal. Dacă noi vom da 100% pe teren și suporterii vor vedea acest lucru, mai ales dacă vom câștiga, cred că vom face suporterii fericiți.”

Jakub Hromada

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor de la Rapid. Am venit aici în urmă cu cinci luni și nu a fost ușor. După cum știți, m-am accidentat în meciul cu FCSB, la sfârșitul lui aprilie. Sunt foarte recunoscător pentru reacția Rapidului, a domnului Șucu. Sunt foarte încântat să fiu jucătorul Rapidului. Sunt concentrat să dau tot ce am mai bun, să mă recuperez după accidentare și să revin cât mai curând pe teren.”

Filip Blazek

„Vreau să mulțumesc clubului, sunt foarte fericit să fiu aici. În special lui Daniel Sandu și staffului, m-au ajutat foarte mult. M-am adaptat rapid și sunt nerăbdător pentru acest sezon și să întâlnesc fanii Rapidului. Sper să fim învingători în acest sezon. Eu voi da totul atât pe teren, cât și în afara lui. Simțim presiunea, dar, în fotbal, este bine să simți presiune pentru ca asta te duce către cele mai bune rezultate.”

Timotej Jambor

„Sunt foarte bucuros să fiu aici. Este primul transfer important din cariera mea. Sunt bucuros că Rapid și-a manifestat interesul față de mine. Sper că voi face performanță la club atât pe plan individual, cât și la nivel de echipă. Știam cum sunt suporterii Rapidului, știam că stadionul este plin meci de meci, că sunt fanatici. Știam că echipa se luptă pentru câștigarea campionatului.”

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top