PRIMA ÎNFRÂNGERE PENTRU RAPID CU ADI MUTU PE BANCĂ

mai 10, 2022

Rapid a suferit, luni seara, primul insucces cu Adrian Mutu pe bancă, 2-3 (1-1), împotriva lui FCU Craiova 1948, în penultima etapă a Play-Out-ului ligii întâi.

Fără mai mulți jucători, indisponibili, ca Belu, Sefer, Carnat sau Hlistei, Rapid a început bine jocul, reușind să deschidă scorul în minutul 8, atunci când căpitanul oaspeților, Bradley Diallo, și-a trimis mingea în propria poartă, în urma unui corner.

Pe un Giulești arhiplin, oltenii au egalat cu un minut înainte de pauză, atunci când Andrea Compagno a dejucat jocul la offside al rapidiștilor și l-a învins pe Horațiu Moldovan.

Partea secundă a început tot cu o lovitură pentru băieții lui Adrian Mutu, atunci când portarul nostru l-a faultat în careu pe Bauza, iar italianul Compagno a transformat penalty-ul, cu o scăriță.

A urmat o perioadă bună pentru giuleșteni, însă Alex Ioniță sau Rareș Ilie nu au reușit să-l învingă pe Robert Popa.

În cel de-al doilea minut de prelungiri, Rapid a reușit să egaleze, tot dintr-o lovitură de pedeapsă, transformată de Alex Albu, aflat la cea de-a șaptea reușită în alb-vișiniu.

Rapidiștii au forțat victoria, însă, pe contraatac, oltenii au înscris golul câștigător, prin belgianul Baeten, în minutul 95, printr-un șut, pe jos, din afara careului.

La finalul partidei, în urma unui conflict, Cristi Săpunaru și Paramatti au văzut cartonașul roșu.

Rapid rămâne prima în Play-Out, la egalitate de puncte cu Sepsi, dar cu un punct peste FC Botoșani, și are nevoie de victorie în ultima etapă, în deplasare, cu CS Mioveni, pentru a termina pe locul 7 și pentru a evolua în primul baraj pentru Conference League pe Giulești.

RAPID 

H. Moldovan – Dandea (48′ R. Moise), Săpunaru (cpt.), D. Grigore – Stahl (58′ Al. Ioniță II), Kait, Albu, Morais – Pănoiu (76′ Bnou Marzouk), Vojtus, R. Ilie. Antrenor: Adrian Mutu

Rezerve neutilizate: Drăghia – Crepulja, Goge, Demici, Ad. Bălan, Sefer

FCU CRAIOVA

R. Popa – Huyghebaert, B. Diallo, D. Kovacic, Paramatti – Sidibe (34′ Marquet), Van Durmen (75′ S. Asamoah), Baeten, R. Negru (34′ V. Achim) – Bauza, Compagno. Antrenor: Niccolo Napoli. 

Rezerve neutilizate: S. Mogoșanu – D. Albu, S. Bușu, C. Bălan, Ondaan, V. Pop

Declarația lui Adrian Mutu, după meciul Rapid – FCU Craiova

Atmosfera de la finalul partidei

Rezumatul meciului Rapid – FCU Craiova

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top