PRIMA VICTORIE ÎN L2, 3-1, CU CONCORDIA

august 10, 2019

După remiza cu Farul, Rapid a avut o săptămână în care a dat totul pentru a le readuce optimismul suporterilor, iar rezultatul s-a văzut la partida împotriva Concordiei Chiajna, o echipă ce a retrogradat din Liga 1 și al cărui obiectiv este revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

În Regie, în fața a 3.500 de oameni, veniți să îi susțină pe băieți, în ciuda căldurii toride, Rapid s-a văzut condusă încă din minutul 7, atunci când Albu a prins o ghiulea de la aproximativ 30 metri, în dreapta porții lui Virgil Drăghia.

Minunata galeria a Rapidului nu a acuzat șocul și i-a încurajat și mai tare pe jucători, iar la numai zece minute distanță, francezul Brighton Labeau a făcut o cursă pe partea stângă, a intrat în careu, și a fost tras de tricoul de către Dobrosavlevici. Arbitrul a acordat penalty, însă Brighton s-a accidentat și nu a mai continuat jocul, fiind înlocuit de Vlada.

Cătălin Hlistei și-a asumat executarea loviturii de pedeapsă, pe care a transformat-o în forță, reușind primul gol al Rapidului în liga secundă, dar mai ales a readus echipa în joc.

După numai cinci minute, Regia a sărit din nou în aer, când, după driblingurile lui Sefer, același Hlistei a adus Rapidul în avantaj, punând latul la centrarea șeptarului nostru, cel care a infirmat după meci ipoteza unui autogol al Concordiei.

Rapid nu s-a oprit aici, iar Sefer și Drăghiceanu au creat golul trei, marcat în minutul 32, atunci când șutul decarului rapidist a fost respins în față de portarul Greab, iar golgheterul rapidist din Liga 3, Marian Vlada, a împins mingea în plasă, cu genunchiul, stabilind și rezultatul primei reprize, 3-1.

După reluare, jocul a mai scăzut în intensitate, din cauza temperaturii extrem de ridicate, însă Rapid tot a creat pericol, mai întâi prin Drăghiceanu, care a șutat din marginea careului în bara transversală, pentru ca mai apoi giuleștenii să aibă o triplă ocazie, la aceeași fază, încheiată cu un nou șut în bară, de data aceasta la șutul lui Amir Jorza.

Finalul a adus Rapidului o victorie extrem de importantă, ce îi urcă pe băieții lui Daniel Pancu până pe locul al treilea, în spatele viitorului adversar, Turris Turnu Măgurele, și Gloria Buzău, formație ce nu are drept de promovare, ambele cu punctaj maxim, după două etape.

RAPID

Drăghia – Voicu, Manole, Mallo, Demici (60 Pănoiu) – Sefer, R. Lazăr, Jorza – Drăghiceanu (68 Oanea), Hlistei, Labeau (19 Vlada). Antrenor: Daniel Pancu.

CONCORDIA

Greab – Paliu, Albu, Dobrosavlevici, Fota – L. Ion, V. Bărbulescu (73 Davigny) – Ivanovici, Ciucureanu (67 I. Păun), C. Neagu (46 Grădinaru) – Bari. Antrenor: Laurențiu Diniță.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top