PRIMUL XI | RAPID – UNIV. CRAIOVA

aprilie 29, 2024

Bogdan Lobonț va începe cu o supriză în poartă, Bogdan Ungureanu urmând să debuteze ca titular la numai 17 ani și 28 de zile.

Născut pe 1 aprilie 2007, Ungureanu a mai bifat un singur joc oficial la prima echipă, în victoria 5-1 cu FCSB, din ultima etapă a sezonului trecut, atunci când l-a înlocuit pe Virgil Drăghia.

Pe linia de fund, Lobonț i-a preferat pe căpitanul Cristi Săpunaru, revenit după o problemă medicală, și Paul Iacob, în centrul defensivei, iar în benzi sunt Christopher Braun și Răzvan Onea.

Mattias Kait a revenit și el ca titular, urmând a face pereche în centrul median cu Răzvan Oaidă.

În ofensivă, Krasniqi va juca în partea stângă, iar Funsho Bamgboye a fost preferat în dreaptă, în timp ce francezul Papeau va evolua în spatele vârfului Albion Rrahmani, golgheterul Rapidului.

Pe banca de rezerve, Bogdan Lobonț îi ține pe Virgil Drăghia, Dragoș Grigore, Andrei Borza, Robert Bădescu, Xian Emmers, Gabriel Gheorghe, Claudiu Petrila, Cătălin Cîrjan, Octavian Cepoi, Omar El Sawy, Florent Hasani și Borisav Burmaz.

Marian Aioani și Jakub Hromada sunt cei doi jucători indisponibili pentru acest meci, ambii fiind accidentați.

De partea cealaltă, Constantin Gâlcă a trimis în teren echipa: Popescu – Căpățînă, Silva, Zajkov, Bancu – Houri, Al. Crețu, Mekvabilshvili – Baiaram, A. Ivan, Markovic.

Rezervele oltenilor sunt Lazar, Soiri, Ndong, Al. Mitriță, Mateiu, Blesa, Danciu, Bană, Cîmpanu.

Partida va începe la ora 20:30 și încheie etapa a șaptea a Play-Off-ului SuperLigii.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top