RAPID A AJUNS LA UN ACORD CU CRISTIANO BERGODI

iulie 9, 2023

Clubul FC Rapid a ajuns la un acord de principiu cu Cristiano Bergodi, cel care este așteptat mâine pentru a semna contractul de antrenor principal.

Antrenorul italian, un fost jucător important al lui Lazio Roma, în vârstă de 58 de ani, a mai condus Rapidul în 2015, dar și în sezonul 2007/2008. Atunci, clubul nostru a câștigat ultimul trofeu important, Supercupa României, după o finală cu Dinamo.

În carieră, Cristiano Bergodi a mai antrenat formații ca CFR Cluj, Modena, Pescara, Brescia, Sassulo, FCSB, U. Craiova sau Sepsi, cu aceștia din urmă reușind să obțină trei trofee în ultimele două sezoane: două Cupe ale României și o Supercupă a României.

„Dragi Rapidiști,
Sigur, este extrem de deranjant să fii pus în situația de a schimba antrenorul cu o săptămână înainte de începerea campionatului. Din fericire, rezolvarea ideală este la îndemână. Domnul Cristiano Bergodi este disponibil și mi-a transmis că este onorat să redevină antrenorul Rapidului.

Ne-a plăcut tuturor celor din club stilul ofensiv jucat de echipele antrenate de dânsul. Și nu numai! I-am apreciat atitudinea echilibrată, dar și discursul elegant și competent. Este un sentiment de încredere și seriozitate pe care îl transmite, sentiment de care o echipă are mare nevoie.

Mâine, îl așteptăm pe domnul Bergodi să parafeze contractul cu Rapid și să îi dăm drumul la treabă”, a declarat acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu.

Cristiano Bergodi ar putea debuta oficial pe banca Rapidului vineri, pe 14 iulie, chiar împotriva fostei sale echipei, Sepsi OSK, în prima etapă a noului sezon din Superliga României.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top