RAPID A PIERDUT LA MIOVENI, ÎN ULTIMA ETAPĂ

mai 24, 2021

Rapid a încheiat sezonul 2020/2021 de Liga 2 cu o înfrângere în meciul de la Mioveni, unde a mers din postura de echipă deja promovată, 0-1 (0-0).

Jocul a fost precedat de un moment de reculegere, în memoria marelui artist Ion Dichiseanu, cel ce s-a alăturat Galeriei din Ceruri zilele trecute, jucătorii ieșind cu un banner pe care scria „Drum lin, Maestre!”

Tot înaintea jocului, Ionuț Voicu a primit din partea clubului un tricou special, pe care era trecut numărul jocurilor pentru Rapid, 137, cu mesajul „Mulțumim, Căpitane!”. Fundașul nostru a decis să se retragă după jocul cu FCU Craiova, la 37 de ani, șase dintre aceștia petrecându-i la echipa noastră.

Cu un prim unsprezece format din tineri și jucători ce au evoluat mai puțin, Rapid a avut momente bune de joc, având câteva ratări foarte mari. Rareș Ilie a avut de două ori șansa golului, însă argeșenii au scos de fiecare dată de pe linia porții.

În minutul 42, gazdele primesc un penalty gratuit, la un duel Florică – Ișfan, însă Virgil Drăghia parează lovitura de pedeapsă executată de Ștefan Blănaru.

Atacantul Mioveniului și-a luat revanșa în minutul 65, când scăpat singur cu portarul nostru, l-a lobat pe acesta și a înscris singurul gol al partidei.

Astfel, Rapid a pierdut partida de la Mioveni, însă a terminat sezonul pe locul secund, după echipa din Craiova, și la un punct în fața argeșenilor, ce vor evolua, alături de Dunărea Călărași, în meciuri de baraj pentru accederea în Liga 1, contra lui Hermannstadt, respectiv FC Voluntari.

Pentru rapidiști urmează o pauză de trei săptămâni, timp în care jucătorii vor merge în vacanță, reunirea lotului fiind programată în jurul datei de 14 iunie.

RAPID

V. Drăghia (cpt.) – Jorza, Cr. Ignat, Nastos, Florică (Finica 76′) – Pănoiu (B. Barbu 59′), R. Lazăr – Sefer (B. Dragomir 89′), R. Ilie, O. Ursu (Hlistei 59′) – Al. Ioniță (Ad. Bălan 59′). Antrenor: Mihai Iosif

CS MIOVENI

Ducan – Oancea, Garutti, Gherghe, Șerbănică (Rădescu 76′) – A. Panait (D. Toma 79′), M. Chindriș – Ișfan (cpt.)(Coșereanu 59′), Massaro (B. Rusu 59′), Mar (T. Coman 59′) – Blănaru. Antrenor: Alexandru Pelici

 

Reacțiile de la finalul jocului

Clasament Final Play-Off Liga 2

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top