RAPID A PIERDUT MECIUL CU FCU CRAIOVA

februarie 11, 2023

După 8 meciuri oficiale fără înfrângere, Rapid a pierdut primul joc pe teren propriu din acest sezon, 1-2 (0-1), cu FCU Craiova.

Pe un Giulești aproape plin, ca de obicei, oltenii și-au păstrat invincibilitatea în fața Rapidului, Craiova fiind singura formație ce a învins pe noul stadion în prima ligă.

Startul de partidă le-a aparținut oaspeților, cei care au profitat chiar la prima fază, reușind să deschidă scorul după numai 45 de secunde.

O lovitură de colț executată de Baeten a fost reluată cu capul, în plasă, de argentinianul Juan Bauza.

Alex Ioniță a trecut pe lângă egalare, însă șutul său, din minutul 18, a trecut puțin pe lângă poarta oltenilor.

Până la finalul primei reprize, oaspeții și-au mai creat două ocazii de gol, ratate de Bahassa și de Negru.

În minutul 57, Craiova și-a majorat diferența prin francezul Yassine Bahassa, acesta punând latul foarte bine la centrarea lui Radu Negru, din partea dreaptă.

Rapid a căutat să revină în joc, însă centrarea lui Dugandzic nu a fost ajunsă de Luckassen.

Pe contraatac, fostul jucător al giuleștenilor George Ganea a ratat din postura de unu la unu cu Horațiu Moldovan, portarul nostru având o intervenție excelentă.

Cu trei minute înainte de final, în urma unui corner bătut de Sefer, Albu a prelungit mingea cu capul, iar Paul Iacob a înscris cu o execuție superbă, cu călcâiul, pe spate.

Funsho Bamgboye, intrat la pauză, a fost aproape să aducă un punct Rapidului, în prelungiri, însă lovitura sa de cap a fost prinsă de portarul Gurău.

În urma acestei înfrângeri, Rapid rămâne pe locul 3, cel puțin până la jocul FCSB-ului, de la Voluntari, cu 45 de puncte.

Peste o săptămână, băieții lui Adrian Mutu se vor deplasa la Mioveni pentru jocul cu ultima clasată, însă o formație neînvinsă în ultimele cinci meciuri.

RAPID

H. Moldovan – Onea, Săpunaru (cpt.), P. Iacob, F. Ștefan – Emmers (63′ Luckassen), Crepulja (46′ Kait), Al. Albu – Al. Ioniță (46′ Bamgboye), Dugandzic, Pănoiu (63′ Sefer). Antrenor: Adrian Mutu.

Rezerve neutilizate: V. Drăghia – C. Ignat, Belu, A. Ciobanu, V. Costache

FCU CRAIOVA

Gurău – R. Negru (67′ Paramatti), A. Duarte, Henriques, Huyghebaert – D. Albu, V. Achim – Baeten, Bauza (89′ S. Asamoah), Bahassa (77′ Van Durmen) – A. Chițu (67′ G. Ganea). Antrenor: Nicolo Napoli.

Rezerve neutilizate: R. Popa – Mascarenhas, S. Sidibe, I. Zanfir, Blănuță.

Reacțiile de la finalul meciului

Rezumatul meciului Rapid – FCU Craiova

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top