RAPID A REMIZAT CU ECHIPA LUI BUGA

februarie 3, 2021

Corona Brașov, lider în seria sa din Liga 3, a întrerupt șirul victoriilor rapidiste din jocurile amicale, remizând, 2-2, în partida de pe Coresi.

Pe lângă mai vechii accidentați, Costin, Benzar și Catrici, Rapid nu s-a putut baza nici pe Drăghiceanu, Zunic și Bălan, și ei cu probleme medicale, dar nici pe Horațiu Moldovan, cel care a fost menajat.

După patru victorii consecutive, Rapid a început în control meciul cu brașovenii, având o primă parte de joc foarte bună, în ciuda faptului că nu a înscris, însă Alex Ioniță, Sefer sau Barbu au fost aproape de gol.

Contrar cursului jocului, cei care au deschis scorul au fost oaspeții, în minutul 22, la prima faza periculoasă a lor, atunci când lovitura de cap a lui Bogdan Roșu l-a învins pe australianul Devenish.

Rapid a reacționat foarte bine, și după numai șapte minute, Alex Ioniță a primit o pasă de la Hlistei, a pătruns pe partea stângă și a șutat în forță la coltul lung, egalând cu cel de-al doilea său gol de la revenire.

Brașovenii au continuat să fie periculoși pe contraatac, iar la cabine au intrat în avantaj, după ce Vlad Boția a marcat în minutul 44.

Partea secundă a fost începută, ca și prima, cu dominarea Rapidului, Sefer lovind bara din stânga porții brașovene, din lovitură liberă.

În minutul 60, Nicolae Grigore a schimbat opt dintre cei 11 jucători de pe teren, după ce la pauză îl introdusese pe Drăghia, lăsându-i pentru 90 de minute doar pe Rareș Lazăr și Nastos, în timp ce la oaspeți a intrat un nume de legendă pentru Rapid, Mugurel Buga (43 de ani), cel care deține titlul de golgheter al giuleștenilor în cupele europene, cu 13 reușite.

După numai trei minute, Octavian Ursu a profitat de o nesincronizare între portarul advers și un coechipier, a pătruns pe lângă cei doi și a marcat cu poarta goală, restabilind din nou egalitatea cu cel de-al treilea său gol în tricoul Rapidului, în ultimele trei partide.

Giuleștenii puteau obține victoria la ultima fază, atunci când centrarea lui Finica a fost reluată cu capul de către Ernest, însă mingea, după ce a lovit bara, s-a „plimbat” pe linia porții.

Astfel, Rapid și Corona Brașov au remizat, 2-2, iar pentru băieții lui Nicolae Grigore urmează poate cel mai dificil amical al iernii, în deplasare, cu Dunărea Călărași, vineri, în direct pe pagina de Facebook FC Rapid 1923, exclusiv în programul de subscriberi.

RAPID

Devenish-Meares (46′ Drăghia) – Leasă (60′ Voicu), Nastos, Dandea (60′ Ignat), Florică (60′ Finica) – R. Lazăr, Pănoiu (60′ Jorza) – Sefer (60′ Ursu), Barbu (60′ R. Ilie), Hlistei (60′ Goge) – Ioniță (60′ Ernest). Antrenor: Nicolae Grigore.

CORONA BRAȘOV

D. Mutu – Aszalos, M. Burlacu, Bg. Cîrstian, Dumbravă, R. Leonte, Nicolau, R. Rusu, B. Roșu, Boția, Alupoaie. Au mai jucat: Ciuperceanu – Stăncuțu, Talmaciu, R. Toader, Dumbravă, Linguraru, M. Manole, I. Drăgoi, M. Cristescu, I. Olaru, Buga. Antrenor: Călin Moldovan.

REZUMATUL MECIULUI

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top