RAPID A REMIZAT CU FC CARMEN, ÎNTR-UN „AMICAL”

octombrie 30, 2018

Rapid a profitat de distanța de 9 zile dintre cele două meciuri de campionat și le-a oferit șansa celor care au jucat mai puțin să acumuleze minute de joc, într-o partidă amicală, dar și multor tineri de la formația U17.

Fără 13 jucători, Drăghia, Voicu, Iacob, Neacșu, Demici, Jorza, Cârstocea, Goge, Vlada și Jurj, toți menajați, dar și fără cei trei accidentați, Matulevicius, Lădaru și Ilie, Pancone a alcătuit o echipă experimentală, mai ales în repriza secundă, atunci când jumatate din echipă era formată din jucători de cel mult 18 ani.

Startul partidei cu AFC Carmen i-a luat prin surprindere pe oaspeți, deoarece la prima fază Robinho i-a pasat lui Manole, cel care a deschis scorul, învingându-l pe portarul Popescu.

Mai omogeni, oaspeții au reacționat destul de repede și au egalat în minutul 13, atunci când Nechita l-a învins pe tânărul Voican, cu un șut din interiorul careului.

Prima repriză a fost echilibrată și chiar dacă a fost doar o partidă de verificare cele două echipe nu s-au menajat, mai ales oaspeții, care au tratat meciul ca pe unul oficial, șansa unui rezultat bun cu Rapid făcându-i să fie mai agresivi decât ar fi cazul într-un meci amical.

Arbitrul Mihai Ene a fost nevoit să le arate câteva cartonașe galbene oaspeților, dar și unul roșu, pentru injurii, însă jucătorul eliminat a fost înlocuit, astfel că s-a jucat 11 la 11 pe toată durata meciului.

Echipa antrenată de Vali Bădoi, fostul mijlocaș Eurofantastic al Rapidului ,a reușit să preia conducerea în minutul 62, atunci când africanul Kana a marcat din apropierea porții lui Ciuculescu.

Chiar dacă pe teren se aflau foarte mulți juniori, Rapid a egalat după numai șase minute, atunci când puștiul Antonio Niță, poreclit Jardel, a arătat un pic din tehnica braziliană, plecând de la mijlocul terenului cu mingea la picior, driblând doi adversari, după care a plasat „balonul” lângă bară, cu un șut de la marginea careului.

Până la final, ambele echipe au mai avut câte o ocazie mare, un alt puști din atacul Rapidului Vladislav Blănuță fiind aproape de golul victoriei, după o lovitură de cap din 6 metri, în urma unui corner.

Daniel Pancu a folosit echipa: Voican (46′ Ciuculescu) – Boian, D. Bratu, Babaua (46′ Mocioacă), Ad. Grigore – Burlacu (46′ Ad. Nițu), Duriță (46′ Gogan), Mitea, Dovleac (46′ Antonio Niță) – Manole (63′ Blănuță), Robinho. 

Pentru Rapid urmează un nou meci pe stadionul Giulești, contra Olteniței, duminică, de la ora 16:00, în etapa a XI-a din Liga 3.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top