RAPID A REMIZAT ÎN DERBY-UL CU DINAMO

octombrie 24, 2021

Dinamo și Rapid au remizat în derby-ul etapei a 13-a, 1-1 (0-0), într-un joc disputat în Ștefan cel Mare.

Gazdele au avut o primă repriză mai bună, cu câteva șanse de partea lui Dinamo, însă Moldovan a fost la datorie. Un moment notabil s-a petrecut în minutul 35, atunci când dinamovistul Răuță a căzut pe teren, fiind transportat la spital.

În partea secundă, Dinamo a început mai bine și a reușit deschiderea scorului, în minutul 55, prin Torje, cel care l-a învins pe Horațiu Moldovan cu un șut puternic, din marginea careului.

Același duel s-a repetat în minutul 72, însă Horațiu a avut o paradă de zile mari și a menținut tabela nemodificată.

Finalul partidei i-a aparținut Rapidului, iar în primul minut din prelungiri, Alex Ioniță II a driblat un adversar, i-a pasat lui Nicolae Carnat, iar optarul rapidist a înscris cu un șut superb, de la 20 metri.

O remiză ce menține Rapid pe locul 6, iar în următoarea etapă va primi vizita celor de la FCU Craiova, luni, pe 1 noiembrie, însă până atunci se va deplasa la Timișoara pentru jocul din optimile Cupei României, cu Poli.

RAPID

H. Moldovan – Săpunaru, Dandea (61 Alami), D. Grigore, Belu – Crepulja (80 Al. Ioniță II), Albu – Stahl (61 R. Ilie), Sefer (71 Carnat), Hlistei – Ad. Bălan (80 Marzouk). Antrenor: Mihai Iosif

Rezerve neutilizate: Drăghia – Nastos, Moise, Florică

DINAMO

Iliev –  Sorescu, Pinto, Grigore, Radu – Itu (62 Ehmann), Răuță (40 C. Matei), Espinosa (62 S. Filip) – Torje, Ivanovski, Măgureanu (74 Vestenicky). Antrenor: Mircea Rednic.

Rezerve: Eșanu – Giafer, Bordușanu, Neicuțescu, Bani

DECLARAȚII, MIHAI IOSIF

REZUMAT DINAMO – RAPID 1-1

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top