RAPID A SEMNAT CU HARRY DEVENISH-MEARES

august 28, 2020

Rapid a realizat un nou transfer, semnând cu Harrison Devenish-Meares, un portar australian de 23 de ani.

Harrison s-a antrenat în ultima perioadă cu Rapid, însă acum a semnat un contract valabil pe un an, cu posibilitatea de a-l prelungi cu încă un sezon, urmând a-i avea concurenți pe post pe Virgil Drăghia și Alexandru Tătaru.

„Sunt încântat și recunoscător pentru oportunitatea de a juca pentru Rapid București, un club al cărei istorie și suporteri sunt cunoscute în întreaga lume. Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor din club, lui George Maria și tuturor antrenorilor de la Rapid II pentru antrenamentele din ultimele luni. Mi-am mutat viața la 15.000 km pentru a juca la Rapid și sunt nerăbdător să dau tot ce pot pentru a aduce Rapidul în vârf, acolo unde îi este locul”, a spus Harry pentru fcrapid.ro.

Devenish-Meares a evoluat în carieră în Australia și Statele Unite ale Americii, la Rockdale City, Northern Tigers FC, South Florida Bulls și GPS Portland Phoenix FC.

La Rapid, Harrison a jucat într-un joc amical, în cantonamentul din Turcia, împotriva lui FC U Craiova, atunci când a apărat în prima repriză.

Pe lângă fotbal, Harry a absolvit facultatea de Științe Biologice, la Universitatea din Florida.

Devenish este cel de-al doilea australian din istoria Rapidului, după Ryan Griffiths, cel care a evoluat în sezonul 2006/2007, în 14 meciuri, înscriind de două ori.

Welcome, Harry!

CARTE DE VIZITĂ

  • Data/locul nașterii: 27.10.1996/Sydney
  • Înălțime/Greutate: 190 cm/87 kg
  • Post: portar

 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top