RAPID A SEMNAT CU MIHAI POPA

februarie 14, 2020

Rapid a reușit împrumutul până în vară a lui Mihai Maximilian Popa, de la Astra Giurgiu, un tânăr de mare viitor.

În vârstă de 19 ani, Mihai a început fotbalul la șapte ani, la Farul Constanța, după care s-a transferat la Viitorul Constanța, doi ani mai târziu, unde și-a făcut junioratul.

În 2018, a debutat la seniorii lui Farul Constanța, unde a bifat 13 jocuri, toate ca integralist, fiind remarcat de Astra Giurgiu, echipă ce l-a achiziționat în vara trecută.

Popa a fost cel de-al treilea portar al Astrei, în turul campionatului jucând în aproape toate meciurile formației secunde, din Liga 3, dar a fost și pe banca echipei mari, în patru partide.

„Mă bucur că am ocazia să ajung la un club atât de important, pe care l-a admirat întotodeauna, și sper ca în vară să le oferim suporterilor o mare satisfacție, promovarea în prima ligă”, a spus Mihai Popa, pentru fcrapid.ro.

Mihai este cel de-al treilea transfer oficial făcut de Rapid, după Valentin Alexandru și Paul Copaci, însă alți doi tineri noi vor juca pentru formația mare, Eric Finica, cel care va avea dreptul de a juca pentru echipa mare, și Cristian Ignat, promovat de la echipa secundă, însă care este o mare speranță.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top