RAPID A „SFIDAT” VIRUSUL ȘI A ÎNVINS ARGEȘUL

martie 22, 2020

O cronică neobișnuită, pentru un meci neobișnuit. Dar ce mai e obișnuit astăzi?

Imediat dupa eveniment, unul dintre noi a exclamat: „Bravo, baieți! Am avut și emoții… a fost tare! Incredibil!

Cam ăsta e, pe scurt, rezumatul zilei. Daca atunci când am pregătit evenimentul am crezut că etapa pre-meci e de fapt cea mai importantă (alegerea sistemului, alegerea formulei de start post cu post, etc), iar meciul în sine trece în plan secund, admitem sportiv că ne-am înșelat! Fotbalul este fotbal, iar atunci cand în „teren” sunt rapidiști, iar pe ecran scrie Rapid, nu ai cum să n-ai emoții și să nu strigi „Goooollll” cand Labeau o baga în ațe!

Ce este FIFA Pro Clubs?

Este un mod de joc din FIFA 20, unul extrem de realist. Se joacă în echipe de 11 jucători, în sensul că cei 11 fotbaliști din joc sunt controlați de 11 jucatori reali, care formează o echipă. Astfel, nu este vorba despre un singur jucător ce controlează purtătorul balonului, ci de 11! Astăzi am fost reprezentați de unsprezece rapidiști cât se poate de reali, nouă componenți ai echipei Rapid eSports, dar și doi jucători de mare viitor ai Rapidului, Alex Catrici și Vlad Ghineț, fotbaliști la echipa secundă, însă cu meciuri și pentru formația mare.

Baieții de la Rapid eSports se cunosc, joacă împreună de mult timp, se antrenează și formează o adevarată echipă. Și ceea ce trebuie subliniat este că noi am facut meciul și mai dificil pentru ei. De ce? Pentru ca noi (adica voi), i-am „obligat” să joace într-un anumit sistem, pe care nu îl folosesc in mod uzual. O altă poziționare în teren. Vedeți… nu este de joacă cu jocul ăsta!

Fotbalul este în primul rând emoție, iar FIFA Pro Clubs reușește să transmită această emoție (am simțit-o!) si să creeze sentimentul de echipă.

Victorie cu piteștenii 

Am castigat cu 3-2, goluri Labeau (2) si Hlistei, scor care ne-ar prinde tare bine și în campionat. Am condus cu 1-0, am fost egalați, dar am intrat cu 2-1 la pauză. Am făcut 3-1, prin golul lui Hlistei, imediat după pauză, iar piteștenii (le mulțumim pentru participare!) au închis tabela în prelungiri, la ultima fază.

Dar dincolo de partida în sine, am câștigat o modalitate de a fi împreună în aceste vremuri ciudate.

Am ales împreună sistemul de joc, am facut împreună echipa, am urmarit împreună conferința lui Dan Alexa, meciul și interviurile. O experiență din care cu toții am învățat.

Vă mulțumim că ați fost alături de noi, în vremuri de #staiacasa. Doar #suntempestetotacasa, nu-i așa?

Până data viitoare, #stamacasa, dar bucuroși că am descoperit o modalitate de a fi #Impreuna!

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top