RAPID BATE LA SLATINA ȘI REVINE ÎN TOP

septembrie 12, 2020

Rapid își continuă parcursul fără greșeală sub comanda lui Adrian Iencsi, reușind un nou succes în deplasare, 3-0 (2-0), cu CSM Slatina.

Cu același prim-unsprezece din primele două etape, Rapid a marcat primul gol în minutul 9, după o torpilă a lui Sefer, de la 30 metri, însă chiar dacă mingea a depășit linia porții după ce a lovit transversala, arbitrul nu a validat golul.

Patru minute mai târziu, Rapid a deschis scorul în urma unei lovituri libere executate de pe dreapta de Hlistei, iar Radu Crișan a finalizat cu o lovitură de cap, din centrul careului, reușind primul său gol pentru giuleșteni.

Cu Marian Vlada și Alin Demici în teren, dar înlocuiți la pauză, CSM Slatina nu a reușit să pună în pericol poarta lui Drăghia, goalkeeperul nostru suferind o accidentare la cap, după un contact chiar cu fostul golgheter al Rapidului din Liga 4, însă a continuat meciul .

În minutul 38, Drăghiceanu a pătruns pe partea dreaptă, însă a fost faultat de către Demici, iar arbitrul a arătat punctul cu var.

Expertul în penalty-uri, Cătălin Hlistei, a înscris cu sânge rece, reușind cel de-al treilea gol stagional, toate din lovituri de pedeapsă.

În repriza secundă, Rapid a continuat să aibă inițiativa, iar în minutul 64, băieții lui Adi Iencsi au primit o nouă lovitură de pedeapsă, după ce Alex Pop a fost faultat clar în careu.

Hlistei l-a lăsat pe Marian Drăghiceanu să execute, iar decarul rapidist a punctat pentru prima dată în acest sezon, ridicând scorul la 3-0.

Rapid a liniștit jocul pe final, preferând să păstreze rezultatul, chiar dacă același Drăghiceanu a trecut pe lângă golul patru, în urma unui șut peste poartă din interiorul careului.

Victoria de la Slatina îi duce pe rapidiști din nou pe prima poziție, profitând de înfrângerea liderului Dunărea Călărași la Craiova, 1-2, și îi așteaptă cu încredere pe cei de la Turris Turnu Măgurele, pentru meciul de sâmbăta viitoare, din Regie.

RAPID

Drăghia – I. Voicu (cpt.), R. Crișan, B. Manole, Goge – Sefer (Fică ’60), R. Lazăr (72′ R. Costin), Pănoiu – Drăghiceanu (A. Dulca ’80), C. Țîră (Al. Pop ’60), Hlistei (D. Benzar ’72). Antrenor: Adrian Iencsi.

CSM SLATINA

Grecu (cpt.) – Iana (Bodri ’82), Cotigă, Manea, Demici (Rogoveanu ’46) – D. Toma (Neacșulescu ’71), O. Popescu, Oprescu (Ceapă ’71), Deta – I. Stoica, Vlada (Vas. Gheorghe ’46). Antrenor: Mihai Ianovschi.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top