RAPID BATE MEDGIDIA ȘI URCĂ ÎN FRUNTE

octombrie 5, 2018

După o săptămână nebună în Giulești, în care antrenorul Constantin Schumacher a fost înlocuit de către Daniel Pancu, meciul cu CS Medgidia era așteptat cu mare interes de către toți rapidiștii.

Pancone nu a făcut multe schimbări în primul unsprezece, doar absența lui Vasile Maftei readucându-l pe Doru Bratu în primul unsprezece, în timp ce juniorul Adrian Nițu a fost pentru a doua etapă consecutiv titular.

Încă din primele minute ale partidei, lucrurile păreau destul de clare despre felul în care avea să se dispute această partidă. Rapid a început în atac, cu o posesie prelungită, în timp ce oaspeții s-au rezumat în a bloca atacurile giuleștene, fără să aibă prea multe tentative în ofensivă. Dorbogenii au avut de două ori șansă, în prima repriză, atunci când mingea a lovit barele porții apărate de Haralambie Mociu.

În minutul 43, la un atac prelungit, Marian Vlada, proaspăt tătic, i-a pasat perfect lui Lucian Goge, cel care va face nunta astăzi, iar acesta a marcat cu un șut la colțul lung, astfel că cei doi buni prieteni, care trec prin perioade frumoase din viață, au conlucrat excelent pentru deschiderea scorului.

La pauză, Daniel Pancu l-a schimbat pe Nițu cu Dovleac, iar Rapid s-a desprins repede, la doar șase minute de la reluare, atunci când Alin Demici a centrat foarte bine, iar golgheterul Marian Vlada a înscris cu capul, pentru cel de-al doisprezecelea gol stagional.

După cea de-a doua reușită, giuleștenii au ridicat puțin piciorul de pe accelerație, iar dobrogenii au profitat și au redus din diferență cu un sfert de oră înainte de final, la singura ocazie a oaspeților, prin Vasile Șicu, cel care l-a învins pe Drăghia, după o centrare de pe partea dreaptă.

Fluierul de final a consemnat prima victorie din cariera lui Daniel Pancu ca antrenor principal al giuleștenilor, urmând să aibă două săptămâni la dispoziție pentru a pregăti derby-ul seriei, cu CS Afumați, deoarece adversara Rapidului din etapa a VIII-a, CSO Bragadiru, s-a retras din campionat, astfel că în week-end-ul viitor alb-vișiniii vor sta.

Rapid urcă în fruntea clasamentului, având trei puncte în fața Unirii Slobozia, însă și un meci în plus, ialomițenii urmând a juca sâmbătă, pe teren propriu, împotriva Sportului Chiscani.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top