RAPID BATE TUNARI, DUPĂ UN MECI „NEBUN”

noiembrie 11, 2018

Stadionul Giulești a trăit sute de meciuri „nebune”, în care Rapid și-a creat o marcă înregistrată din a trăi cu emoții, din a trece de la agonie la extaz și invers, în momente în care lucrurile păreau liniștite.

Meciul cu CS Tunari a mers după același tipar, Rapid trăind cu sufletul la gură finalul partidei, deși la un moment dat părea că totul este sub control.

Abia părăsise terenul Rodin Voinea, „seniorul” rapidist ce a dat onorific lovitura de începere, iar oaspeții deschideau scorul după numai 55 de secunde. O centrare de pe dreapta, „cap” Bâtfoi, iar Rapid pornea la drum de la 0-1.

Reacția băieților noștri a fost cea așteptată de cei 2500 de suporteri, Rapid având trei ocazii mari înainte de a reuși egalarea, în minutul 31. Sergiu Jurj a „întors” un adversar și i-a centrat perfect lui Lucian Goge, cel care i-a luat fața unui fundaș ilfovean și a înscris cu capul, al patrulea său gol stagional.

Șapte minute mai târziu, Amir Jorza a adus Rapidul în avantaj, după o lovitură de colț, iar giuleștenii intrau la cabine cu 2-1, reușind să întoarcă golul primit în primul minut, după o repriză foarte bună în care a dominat și și-a creat numeroase ocazii.

Oaspeții au început mai bine repriza secundă, iar în minutul 57, Mihai Ion a egalat, cu șansă, mingea trimisă de el lovind inițial bara laterală, apoi pe ghinionistul Virgil Drăghia, scurgându-se în plasa porții dinspre Teatru.

Pancone a forțat ofensiva, introducându-i pe Mitea și Manole, în locul fundașului Bratu și a mijlocașului Burlacu, iar golul izbăvitor a venit în minutul 78, atunci când „tunarul” Rapidului Marian Vlada a adus victoria cu o lovitură superbă de cap, din centrarea excelentă a lui Demici.

Trei puncte de aur pentru Rapid, care merge la Slobozia din postura de lider, având un punct în fața ialomițenilor și trei față de CS Afumați.

REZUMAT

 

Tabela Rapid Bucuresti – CS Tunari

 

Editia 2018/2019
Clasament Seria a II-a, Liga 3

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top