RAPID – CĂLĂRAȘI, PENTRU UN LOC ÎN 1/16

septembrie 11, 2019

Astăzi, de la ora 17:00, pe stadionul Regie, Rapid luptă pentru un loc în șaisprezecimile Cupei României împotriva Dunării Călărași.

După ce a întors scorul cu Daco-Getica, în turul 3, învingând cu 2-1, prin golurile marcate de Jorza și Roskopf, Rapid dă piept cu o formație ce a intrat direct în turul 4, după ce în sezonul trecut a jucat în prima ligă, retrogradând în urma unui gol primit în prelungirile partidei cu Hermannstadt.

Condusă de Cristian Pustai, Dunărea nu a avut un început de sezon bun, reușind abia în ultima etapă să obțină prima victorie, 2-0, la Ghermănești, cu „lanterna roșie” Sportul Snagov.

După șase etape, Rapid ocupă locul 7, cu 10 puncte, în timp ce călăreșenii au urcat peste linie, fiind pe poziția a 15-a, cu 5 puncte.

Cele două echipe s-au întâlnit de patru ori până acum, toate meciurile disputându-se în sezonul 2015/2016 al ligii secunde, de două ori în sezonul regular și de alte două ori în play-off. Rapid a învins de trei ori, cu 1-0, iar călărășenii s-au impus o dată, cu 3-0.

  • Et. 6 (PO): Dunărea Călărași – RAPID 3-0 (Alami 2, Al. Stoica 63, V. Andrei 86)
  • Et. 5 (PO): RAPID – Dunărea Călărași 1-0 (Jorda 28)
  • Et. 20: RAPID – Dunărea Călărași 1-0 (Tudoran 66)
  • Et. 7: Dunărea Călărași – RAPID 0-1 (Robuste 70)

Peste o lună, pe 12 octombrie, Rapid și Dunărea vor juca din nou, în campionat, pe terenul călărășenilor.

Cei mai cunoscuți jucători din lotul oaspeților sunt: Bawab, Bogdan Rusu, Gaston Mendy, Calancea, Honciu, dar și foștii rapidiști Cristian Raiciu și Gabriel Toma, ultimul fiind împrumutat pentru un sezon.

Daniel Pancu nu se poate baza pe Alin Cârstocea, Alex Catrici și Marian Drăghiceanu, toți accidentați, dar nici pe nou-veniții Alami și Bonnin, cărora nu le-a venit „cartea verde”.

Rapid a câștigat Cupa României de 13 ori, ultima oară în 2007, după o finală cu Poli Timișoara (2-0).

În vara anului trecut, Rapid a câștigat Cupa României pe București, învingând în finală CSA Steaua, cu 3-1.

Casele de bilete se deschid la ora 12:00, iar accesul în stadion se face cu două ore înainte de startul meciului, la ora 15:00.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top