RAPID – CARMEN 3-0, ÎN PRIMUL AMICAL AL IERNII

ianuarie 19, 2019

Daniel Pancu a început cu dreptul seria meciurilor amicale, Rapid reușind astăzi o victorie concludentă în fața uneia dintre candidatele la promovarea din liga a patra, AS Carmen.

Antrenorul nostru a folosit două echipe diferite în cele două reprize, oferindu-le ocazia tuturor jucătorilor de a prinde câte o repriză, mai puțin celor trei portari, aceștia evoluând câte 30 de minute în poarta Rapidului.

Dacă prima repriză a fost destul de echilibrată, Rapid s-a dezlănțuit după pauză, intrarea lui Matulevicius dinamizând atacul rapidist, atacantul lituanian reușind un hat-trick, dar nu de goluri, ci de pase de gol.

În minutul 70, Matu l-a servit excelent pe debutantul David Onyeanula, după o cursă pe partea stângă, mijlocașul nigerian punând latul pentru 1-0.

Cu opt minute înainte de final, scenariul s-a repetat însă de pe partea dreaptă, acolo unde Matu a scăpat singur, pasându-i unui alt nou venit, Cătălin Hlistei, iar acesta a marcat, dublând avantajul Rapidului.

Tabela a fost închisă în prelungirile partidei, atunci când o centrare a aceluiași Matulevicius, de pe partea dreaptă, a fost reluată în plasă de Alin Demici.

Rapid a evoluat în formula:

Drăghia (30′ Voican, 60′ Ciuculescu) – Băjan (46′ I. Voicu), A. Iacob (46′ Babaua), Mocioacă (46′ Catrici), Oanea (46′ Demici) – Jorza (46′ Onyeanula), T. Dimitri (46′ Cârstocea), Duriță (46′ Trip) – A. Grigore (46′ Hlistei), G. Toma (46′ Ș. Ghiță), Goge (46′ Matulevicius).

De la Rapid au lipsit Marian Vlada, cel care serbează astăzi botezul fetiței sale, Robinho, învoit de către club, dar și Alin Turbatu, cel care este ușor accidentat.

Următoarea partidă amicală a giuleștenilor se va disputa sâmbăta viitoare, pe 26 ianuarie, împotriva echipei CSM Oltenița.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top