RAPID CÂȘTIGĂ DERBY-UL CU FCSB, 1-0

august 16, 2021

Rapid a reușit o nouă evoluție foarte bună și a obținut o victorie extrem de importantă, 1-0 (1-0), cu FCSB, vicecampioana din sezonul trecut.

Într-o atmosferă senzațională, cu peste 35.000 de spectatori în tribunele Arenei Naționale, lovitura de start a partidei a fost dată de una dintre legendele rapidiste, Ion Ionescu, cel care este golgheterul all-time al giuleștenilor în poarta Stelei, cu 10 goluri marcate.

Jocul a fost destul de echilibrat, fără multe ocazii de gol, însă băieții lui Mihai Iosif au reușit să fie mult mai motivați și mai exacți.

Singurul gol al partidei a fost înscris de brazilianul Vinicius, cel care și-a introdus mingea în propria poartă, după o centrare a lui Claudiu Belu, în minutul 39.

În minutul 85, în urma unei altercații, cele două formații au rămas în inferioritate numerică, Sefer văzând direct cartonașul roșu, în timp ce fecesebistul Șerban a primit cel de-al doilea cartonaș galben.

Rapid rămâne pe locul secund, cu 13 puncte acumulate în primele cinci etape, dar și fără gol primit, iar în runda următoare se va deplasa la Botoșani, unde va întâlni formația de pe poziția a treia, duminică, de la 21:30.

RAPID

H. Moldovan – Belu, Săpunaru, Grigore, Morais – Albu, Crepulja – Carnat (88′ Goge), Pănoiu (62′ Sefer), Hlistei  (62′ R. Moise) – Ad. Bălan (88′ Dandea). Antrenor: Mihai Iosif

FCSB

A. Vlad – V. Crețu, Vinicius, Al. Crețu (46′ I. Cristea), Șerban – Oct. Popescu (46′ Mamut), Ov. Popescu, Olaru (46′ Moruțan) – Cordea, F. Tănase, F. Coman (78′ Dumiter). Antrenor: Dinu Todoran. 

Rezumatul meciului

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top