RAPID – CONCORDIA CHIAJNA 1-0

iunie 29, 2019

După o pauză peste o lună de la ultimul meci jucat, cel cu Axiopolis Cernavodă, Rapid a disputat primul joc amical al verii, împotriva unei echipe ce a retrogradat în liga secundă, după opt ani petrecuți pe prima scenă, Concordia Chiajna.

Chiar dacă formația ilfoveană și-a păstrat majoritatea jucătorilor din sezonul trecut de Liga 1, Rapid a dovedit încă din primul meci că va fi o pretendentă serioasă la prima poziție, învingând cu 1-0, după un joc solid, în care oaspeții nu prea au pus probleme în ofensivă.

Pe o căldură mare, însă ceva mai bine decât în zilele trecute, prima repriză a fost echilibrată, cu un plus de partea formației noastre, însă tabela a rămas nemodificată.

Startul reprizei secunde a adus repede primul gol, când Marian Drăghiceanu a executat o lovitură liberă în zidul advers, mingea i-a revenit, și cu un șut puternic, pe jos, a deschis scorul.

Au urmat momente bune ale formației noastre, Rapid având câteva ocazii bune de a marca, în principal prin golgheterul din sezonul trecut, Marian Vlada, însă până la final nu s-a mai înscris, iar băieții lui Daniel Pancu și-au trecut în palmares o victorie de moral, împotriva unui adversar cu experiență.

La Rapid au debutat și noile achiziții, Facundo Mallo, Rareș Lazăr, Alex Dulca, Gabriel Dodoi, dar și George Tudoran, cel care a revenit în alb-vișiniu, după trei ani. Argentinianul Matias Roskopf a rămas pe banca de rezerve, după ce a efectuat un singur antrenament cu Rapid, ieri, nefiind 100% pus la punct cu pregătirea fizică.

De asemenea, în minutul 62, la giuleșteni a intrat și un tânăr jucător de numai 16 ani, Enrichi Finica, un fundaș stânga ce va fi urmărit în continuare de staff-ul tehnic rapidist.

RAPID

Drăghia (46 Ciuculescu) – Voicu (46 Babaua), B. Manole (46 A. Iacob), Mallo (46 Catrici), Oanea (34 Demici, 62 Finica) – Pănoiu (46 Drăghiceanu), R. Lazăr (46 Jorza), Cârstocea (46 Goge) – Sefer (46 Tudoran), Dodoi (46 Vlada), Hlistei (46 A. Dulca). 

CHIAJNA

Greab (46 Costache) – Paliu (46 Bonteanu), A. Marc (46 A. Albu), Dobrosavlevici (46 A. Stănică), Georgescu (46 Fota) – Bărboianu (46 Ghiță), Riza (46 Novacek) – Ivanovici (46 Ciucureanu), Obedeanu (46 Marin), Păun (46 Grădinaru) – I. Constantin (46 Istrătescu).

Următorul meci amical al Rapidului va avea loc marți, 2 iulie, de la ora 18:00, împotriva prim-divizionarei Chindia Târgoviște, pe stadionul Carpați, din Brașov.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top