RAPID – CS PANDURII 4-0

noiembrie 16, 2019

După victoria de la Mioveni (5-1), Rapid s-a dezlănțuit în partida cu Pandurii Târgu Jiu, învingând categoric, cu 4-0, într-un meci în care scorul putea fi mult mai mare.

Intrarea echipelor pe teren a adus un moment inedit, fundașul Tano Bonnin ținând-o în brațe pe fetița lui, Sofia, de numai câteva luni.

Rapid a început ca și la Mioveni, cu un gol înscris repede, în minutul 8, atunci când Cătălin Hlistei a punctat cu un șut puternic, din centrul careului, după o pasă a lui Labeau.

Sefer a trecut pe lângă 2-0, pentru ca în minutul 17, dominicanul Bonnin să sufere o accidentare ce l-a obligat pe Daniel Pancu să facă o primă schimbare. Antrenorul giuleștean l-a trimis în teren pe mijlocașul Ștefan Pănoiu, preferând să-l retragă pe Amir Jorza în centrul defensivei.

Roskopf, de două ori, Djuric, Labeau și Mallo au ratat ocazii mari, însă Rapid a intrat la cabine cu un avantaj minim, 1-0.

Repriza secundă a început în aceeași notă de dominare a Rapidului, însă oaspeții au rezistat până în minutul 66, când Marian Drăghiceanu a primit o pasă pe culoar de la Sefer și l-a învins pe bravul Mihai Cotolan.

Trei minute mai târziu, Labeau centrează din partea dreaptă către Cătălin Hlistei, acesta preia lobând un adeversar, apoi șutează puternic, Cotolan respinge în față, de unde atacantul nostru nu mai ratează, reușind „dublă”.

Daniel Pancu îl introduce pe teren și pe Facundo Piriz, cel care a suferit o accidentare la Snagov, iar un minut mai târziu, în minutul 72, Drăghiceanu driblează pe partea dreaptă, pasează în careu, de unde francezul Brighton Labeau înscrie din nou, după reușita de la Mioveni.

Finalul partidei a mai adus o ocazie a lui Labeau și un joc dezinvolt al echipei noastre, însă tabela nu s-a mai modificat, Rapid reușind o nouă victorie la patru goluri diferență, în decurs de numai trei zile, 4-0.

Pentru Rapid urmează unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului, miercuri, în Regie, urmând a sosi UTA Arad, una dintre principalele contracandidate la promovare și liderul ligii secunde, într-un meci restant.

RAPID

Al. Tătaru – Băjan, Bonnin (17′ Pănoiu), Mallo, Goge (cpt.) – Sefer (71′ Piriz), Jorza, Djuric – Labeau, Roskopf (54′ Drăghiceanu), Hlistei.

Antrenor: Daniel Pancu.

Rezerve neutilizate: Achiriloaei – Catrici, Crețu, Dulca.

PANDURII

M. Cotolan – Chiş, Oiţă (cpt.), D. Ciobanu, R. Bratu – Lu Yuefeng (61′ Șendroiu), Trancă (78′ Takahashi) – Nichifor, A. Dinu, Rasoveanu – P. Popescu (85′ Unguru).

Antrenor: Călin Cojocaru.

Rezerve neutilizate: Al. Oprița – I. David, N. Cotolan, Vasilescu.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top