RAPID – CSM REȘIȚA 0-1

martie 9, 2020

După două remize „albe”, Rapid a revenit în Regie, după o etapă de „exil”, la Voluntari, însă a pierdut, cu 1-0, în fața echipei lui Dorinel Munteanu, CSM Reșița.

Fără cei doi fundași dreapta, Ionuț Voicu și Robert Băjan, ambii suspendați, Daniel Pancu a improvizat cu Tano Bonnin pe banda dreaptă a defensivei, în rest păstrând echipa din meciul de la Timișoara.

Oaspeții, cu multe nume ce au evoluat în prima ligă, ca Laurențiu Rus, Laurențiu Buș, Alberto Cobrea, Victoraș Astafei, Alin Dudea, Andrei Dumitraș sau Călin Cristea, au venit în Regie să nu piardă, astfel că în prima repriză nu au contat în ofensivă.

Rapidiștii au ratat din toate pozițiile, Mallo, singur cu portarul, Goge, cu un șut violent în bară, Hlistei, Sefer sau Labeau au trecut cu toți pe lângă deschiderea scorului, iar rezultatul de la pauză a fost unul minicinos, 0-0.

În repriza secundă, apăsați de scurgerea minutelor, rapidiștii nu au mai reușit să pună în pericol poarta adversă, iar reșițenii, pe contraatac, au înscris prin fostul jucător al Rapidului, Laurențiu Buș, în minutul 79.

Rapid putea egala în ultimul minut de joc, atunci când Hlistei a fost faultat în careu, însă lovitura de pedeapsă executată de Vali Alexandru a fost parată de Alberto Cobrea, un portar ce a prins o zi de excepție.

În urma acestei înfrângeri, Rapid a coborât pe locul 6, la doar două puncte distanță de poziția secundă, ocupată în continuare de CS Mioveni, iar duminică se va deplasa la Târgu Jiu, unde va întâlni ACS Viitorul Pandurii, într-o partidă ce se va disputa fără spectatori.

RAPID

M. Popa – Bonnin, Mallo, Iacob (c), Goge – R. Lazăr, Djuric (78 Dulca) – Sefer, Alami (67 Drăghiceanu), Hlistei – Labeau (37 V. Alexandru). Antrenor: Daniel Pancu.

CSM REȘIȚA

Cobrea – L. Rus (c), Dudea, Dumitraș, R. Ispas – Breșneni, C. Cristea – L. Buș (90+1 Vădrariu), Dat, Astafei (83 D. Ene) – Luboya (56 Țegle). Antrenor: Dorinel Munteanu. 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top