RAPID – DACO GETICA 2-1 | CALIFICARE ÎN CUPĂ

august 28, 2019

Rapid s-a calificat în turul al patrulea al Cupei României, după un nou meci nebun, în care a întors scorul, de la 0-1, la fel cum se întâmplase și în partida cu Concordia Chiajna.

După ce în sezonul trecut Rapid eliminase Daco-Getica, cu 2-1, în turul 4 al Cupei României, istoria s-a repetat și astăzi, același rezultat fiind înregistrat la finalul partidei.

Debutul de meci a fost nefericit pentru Rapid, în minutul 10, la o fază petrecută în zona cornerului, Marian Drăghiceanu a fost prins cu piciorul sub el, la un duel cu un adversar, iar Daniel Pancu a fost nevoit să facă prima înlocuire, aruncându-l în luptă pe Ștefan Pănoiu, în locul decarului rapidist.

Prima repriză a fost echilibrată, influențată și de temperatura ridicată, singurul care a pus în în pericol poarta fiind Sefer, prin două șuturi de la distanță, unul dintre el lovind bara din stânga lui Began.

În minutul 37, contrar cursului jocului, oaspeții au recuperat o minge la mijlocul terenului, iar Gabriel Răducan a deschis scorul cu un șut imparabil, de la 20 metri, lângă bara porții lui Tătaru, stabilind și rezultatul primei reprize.

De la pauză, rapidiștii au ieșit mult mai motivați, iar în minutul 50, după o fază create pe stânga de Lucian Goge, Amir Jorza a prins o „ghiulea” în vinclul porții adverse, de la 20 de metri, egalând la unu.

Pancone a forțat ofensiva și l-a introdus pe Matias Roskopf, în locul lui Dulca, iar la numai patru minute de la intrarea pe teren, argentinianul a „spart gheața” în tricoul Rapidului, după o pasă lungă a lui Pănoiu. 2-1.

Finalul partidei l-a remarcat pe Alex Tătaru, cel care a scos de sub bară o lovitură liberă, în timp ce Rapid și-a mai creat câteva faze periculoase, dar rezultatul a rămas neschimbat, iar Rapid s-a calificat în turul 4 al Cupei României.

Tragerea la sorți a ultimei faze înainte de șaisprezecimi se va desfășura în zilele următoare, iar pentru Rapid urmează o deplasare dificilă în campionat, duminică, la Reșița, acolo unde va da piept cu CSM.

RAPID

Tătaru – Băjan (67 Hlistei), Manole, Mallo (cpt.), Oanea – Sefer, Jorza, Goge – Drăghiceanu (11 Pănoiu), Dodoi, Dulca (62 Roskopf). Antrenor: Daniel Pancu.

DACO-GETICA

Began – I. Stancu, R. Prodan, Putanu, Iani, Jica – Obreja, Tudorică, L. Gheorghe (53 R. Stănescu), R. Neacșu (70 Plumbuitu) – G. Răducan. Antrenor: Marius Baciu. 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top