RAPID, DIN NOU DUEL CU LIGA 1

octombrie 12, 2018

De la renașterera echipei, în vara trecută, Rapid a întâlnit o singură echipă din primul eșalon, pe FC Voluntari, într-un meci amical, disputat pe 3 martie 2018, pe stadionul ilfovenilor.

Atunci, gazdele s-au impus, cu 3-1, însă Rapid a făcut un joc foarte bun, egalând în minutul 66, prin Lucian Goge, doar lipsa de experiență a rezervelor făcând ca victoria să aparțină în final Voluntariului.

Constantin Schumacher a folosit echipa: Ciuculescu (46′ Ignat) – I. Voicu, Boian, Maftei, M. Stancu – Olariu (53′ Dovleac), A. Grigore (61′ Bărbălău), Lădaru (88′ Bordei), Goge (88′ Iova) – Vlada (80′ D. Lazăr), Pancu (80′ A. Nițu).

La șapte luni distanță, lucrurile par foarte diferite. În primul rând, Rapid a promovat din Liga 4 în cea de-a treia divizie, după un sezon aproape perfect, în care a câștigat tot ce se putea câștiga. Daniel Pancu, atunci titular, este acum antrenor principal, înlocuindu-l pe Schumi, în timp de echipa ilfoveană este acum ultima clasată din Liga 1, cu doar cinci puncte, în 11 etape.

Astăzi, de la ora 13:00, Rapid va simți din nou gustul unei întâlniri cu o echipă de prima ligă, pe stadionul Gheorghe Dincă, din Voluntari, într-un meci în care gazdele vor da totul pentru a-și reface moralul, în timp ce giuleștenii vor încerca să demonstreze că se pot ridica la nivelul unei formații dintr-un eșalon superior.

Rapid nu se poate baza pe șase jucători în partida de la Voluntari. Portarul Virgil Drăghia va fi menajat, iar juniorul Adrian Nițu va fi lăsat la Rapid U19, în timp ce alți patru jucători nu vor face deplasarea la stadion. Dacă Alin Lădaru a început alergările ușoare, iar Iulian Ilie, operat de menisc, va reintra abia în retur, brazilianul Robinho și Adrian Neacșu au ușoare probleme medicale și nu vor fi forțați, mai ales că sunt șanse mari ca primul să fie disponibil chiar din etapa următoare, pentru prima dată de la sosirea sa la Rapid.

De partea cealaltă, FC Voluntari, o echipă ce avea la un moment dat un nucleu de rapidiști, nu se va baza pe niciun fost giuleștean în partida de mâine, însă va avea în componență jucătorii de ce duc greul în campionat.

Partida amicală dintre FC Voluntari și Rapid va fi transmisă în direct, pe canalul de YouTube al Rapidului (AICI).

Puteți vedea mai jos rezumatul partidei din martie, dar și o Galerie Foto de la acel meci:

 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top