RAPID ESPORTS: VICTOR NICOLAE CONTINUĂ SERIA SUCCESELOR

Cea de-a doua etapă a sezonului din Racing League Romania a avut loc la Indianapolis, unde Victor Nicolae a ținut steagul sus pentru clubul nostru, etalând o defensivă fantastică în ambele manșe. Victoria îl aduce la egalitate de puncte cu coechipierul Sebastian Apostol.

În pofida unor probleme de ordin fizic, la încheietura mâinii stângi, Victor Nicolae a început seara cu un pole position crucial, la doar o sutime de secundă în fața locului al doilea. Ambele manșe s-au desfășurat după un scenariu similar până spre final, Nicolae fiind talonat îndeaproape de perechea Walk Racing care a încercat de zeci de ori să găsească breșa în defensiva ermetică a BMW-ului M2 CS Racing cu numărul 31.

În penultimul tur al primei curse, Nicolae a cedat șefia cursei pentru doar patru viraje, având apoi șansa unui acroșaj între adversari, fapt ce l-a readus în frunte. Mai mult, Seb Apostol a profitat de incident pentru a completa dubla, ceea ce însemna maximum de puncte din primele 3 manșe pentru perechea BMW Blog. Dragoș Simion și Andrei Miclea au asigurat un Top 5 cu toate mașinile giuleștene prezente la apel și au început să urce în clasamente, compensând debutul nefast de la Austin.

Cursa a doua a reprezentat un nou masterclass defensiv al lui Victor, însă de această dată a trebuit să se recunoască învins pe final și a trecut linia de sosire pe locul al doilea. Apostol s-a clasat al patrulea, ceea ce a dus la egalitatea de puncte între cei doi în clasamentul seriei de sprint. Dragoș Simion a preluat conducerea în ierarhia licențiaților, iar Apostol a păstrat prima poziție între juniori. După aceste două etape americane, clubul nostru este lider pe toate cele 5 fronturi deschise în RLR.

Pe 17 octombrie începe seria de anduranță cu întrecerea de două ore de la Watkins Glen, unde titularii noștri vor forma două perechi după tiparul din stagiunea precedentă.

Clasamentul individual al seriei de sprint
1. Sebastian Apostol 53,5p
2. Victor Nicolae 53,5p
3. Bogdan Moldovan 37,5p

6. Andrei Miclea 15p
9. Dragoș Simion 8p

Clasamentul general al echipajelor
1. BMW Blog (Apostol, Nicolae) 107p
2. Walk Racing 59,5p
3. Textar eSports 26p
4. Adevărul Auto (Simion, Miclea) 23p

Clasamentul general al cluburilor
1. FC Rapid 1923 eSports 130p
2. Walk Racing eSports 64p
3. Alex Cascatău Digital Motorsport 42,5p

Clasamentul juniorilor
1. Sebastian Apostol 62,5p
2. Mihai Șuțeanu 43,5p
3. Andrei Miclea 40,5p

Clasamentul licențiaților
1. Dragoș Simion 58p
2. Alex Cascatău 43,5p
3. Cristian Moisescu 24p