RAPID FACE SCORUL CAMPIONATULUI: 8-0, CU MEDIAȘ

aprilie 18, 2022

Rapid a zdrobit Gaz Metan Mediaș, 8-0 (3-0), în cel de-al doilea meci oficial de pe noul Giulești, partidă contând pentru etapa a cincea din Play-Out-ul primei ligi.

Pe un stadion aproape plin, în ciuda faptului că jocul s-a disputat într-o zi de luni, Rapid a defilat în fața echipei de puști a Mediașului, pe lângă cele opt reușite băieții lui Adrian Mutu creându-și foarte multe ocazii de gol.

Scorul a fost deschis de Jakub Vojtus, în urma unei faze pornite de la Carnat și continuată de Rareș Ilie, cel care i-a pasat excelent slovacului în fața porții, acesta înscriind cu capul din plonjon. (12)

Până la pauză, giuleștenii au mai punctat de două ori, prin același Rareș Ilie (37), din pasa lui Albu, și prin Nicu Carnat (40), din assistul lui Vojtuš.

DEZLĂNȚUIȚI DUPĂ PAUZĂ

Același cuplu, Nicolae Carnat (49) și Rareș Ilie (51), a înscris în startul reprizei secunde, pasatori fiind Junior Morais și Alex Ioniță.

Adrian Mutu a făcut patru schimbări odată, aruncându-i în teren pe Marzouk, Pănoiu, Moise și Crepulja, ultimul revenit după o lungă perioadă, cauzată de o accidentare. (58)

Golul meciului a fost reușit de Romario Moise, și el revenit după o accidentare, acesta șutând din afara careului, după ce a primit mingea de la Bnou Marzouk. (66)

Alex Dandea, intrat în locul lui Dragoș Grigore, jucător ce a acuzat dureri, a punctat cu capul pentru golul șapte în urma unui corner executat de Rareș Ilie. (75)

Ultimul gol a venit în primul minut de prelungiri, atunci când Alex Ioniță l-a servit pe Junior Morais.

Brazilianul a șutat puternic din unghi, portarul Bumbar, cel mai bun om al oaspeților, nereușind să respingă „ghiuleaua” fundașului stânga.

În urma acestui rezultat, Rapid a revenit pe prima poziție a Play-Out-ului, cu două puncte peste Sepsi OSK, viitoarea adversară a giuleștenilor, de sâmbătă, și cu trei peste FC Botoșani.

RAPID

Drăghia – Belu, Săpunaru (cpt.), D. Grigore (68′ Dandea), Morais – Albu (58′ Moise), Kait (58′ Crepulja) – Carnat (58′ Pănoiu), A. Ioniță II, R. Ilie – Vojtus (58′ Bnou Marzouk). Antrenor: Adrian Mutu

Rezerve neutilizate: V. Mărgărit – Goge, Stahl, Ad. Bălan

GAZ METAN MEDIAȘ

Bumbar – C. Maxim, Lima Santos, E. Avram, Tala – Harfas (71′ Noian), P. Iancu – R. Covaci (46′ Șteau), R. Gașpar, P. Costea (83′ C. Câmpean) – V. Domșa (46′ D. Ursu). Antrenor: Flavius Boroncoi

Rezerve neutilizate: Grosz

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top