RAPID FACE SELECȚII PENTRU GRUPELE 2006-2013

iulie 6, 2019

Centrul de Performanță Rapid București a apărut în 2018, în dorința de a crea un loc propice, pentru copii și tineri, de a crește într-un mediu sănătos, în spiritul rapidist.

Centrul a început cu 13 grupe de copii și juniori, cei mai mici fiind născuți în anul 2010, ajungând în acest moment la un număr de 270 de copii, iar rezultatele au fost foarte bune, încă din primul an.

Formația U15 a reușit o performanță excelentă, ajungând până în semifinalele Ligii Elitelor, competiția principală în sectorul juvenil, unde a pierdut la loviturile de departajare în fața campioanei Viitorului Constanța, câștigând apoi finala mică, contra FCSB-ului, echipa U17 a ajuns și ea la Elită, iar Rapid U19 a pierdut în optimile Campionatului Național, după un retur de sezon regular perfect, încheiat cu victorii pe linie.

În cadrul celorlaltor categorii de vârstă, Rapid a fost participat cu succes la competițiile organizate de FRF și AMFB, echipele noastre ocupând poziții fruntașe.

Pe lângă obiectivul de a crea și dezvolta caractere, de a educa tinerii și de a le oferi cele mai bune condiții pentru a realiza aceste lucruri, Centrul de Performanță Rapid București își propună să ofere an de an soluții antrenorilor de la echipa mare a Rapidului. În acest an nu mai puțin de 12 jucători de la Centru au evoluat sub comanda lui Daniel Pancu, în meciuri oficiale sau amicale.

Antrenorii grupelor de juniori au fost selectați foarte atent, fiind oameni cu experiență fotbalistică, dar și cu aptitudini excelente de a lucra cu tinerii și cu copiii.

Din punct de vedere sportiv, Centrul de Performanță Rapid București își propune în noul sezon obiective importante, printre care și atragerea copiilor și tinerilor ce își doresc să crească în spiritul rapidist și de a se dezvolta, atât uman, cât și sportiv, sub valorile clubului nostru.

Vă așteptăm alături de noi, la selecțiile ce se vor desfășura la baza Coresi, strada Băiculesti, nr. 5, București, pe 3 august  (grupele 2009, 2010, 2011, 2012 și 2013) și pe 4 august (grupele 2006, 2007 și 2008).

#SuntRapid #CrescRapid #JocRapid #InvatRapid  #SimtRapid

E-mail: office@fcrapid.ro

Facebook: Centrul de Performanță Rapid București

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top