RAPID – FC ARGEȘ | CONFERINȚĂ DE PRESĂ

august 5, 2022

Antrenorul nostru Adrian Mutu și jucătorul Valentin Costache au prefațat partida cu FC Argeș, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Stadionul Rapid – Giulești.

„Un meci extrem de important pentru noi, pentru că vrem să dăm continuitate victoriilor.

Întâlnim o echipă bună, a cărei armă principală este contraatacul, deci trebuie să fim foarte atenți la ei, în meciul de mâine, mai ales că au și un antrenor care îi pune foarte bine în teren. 

Am avut trei meciuri grele, puteam obține chiar șapte puncte, dacă eram mai atenți sau mai norocoși, dar nu aceste meciuri nu sunt un termen limită.

De abia acum începe campionatul pentru noi, deoarece vom întâlni echipe la fel sau mai puțin cotate decât noi, iar acestea sunt meciurile în care trebuie să adunăm puncte. Trebuie să dăm dovadă de maturitate. 

Dacă eram pe mai multe fronturi, și în cupele europene, strategia era total diferită, lotul trebuia să fie mult mai numeros de la începutul pregătirii.

Probabil atunci se putea pune problema oboselii, când jucam din trei în trei zile. 

Nu ne gândim la lupta pentru titlu, ne gândim să adunăm puncte. Este început de sezon, acesta este lung, iar obiectivul nostru este calificarea în Play-Off și ne gândim doar să adunăm puncte”, a declarat Adrian Mutu.

Valentin Costache, atacantul giuleștean îndeamnă și el la concentrare maximă înaintea partidei de mâine.

„Meciul cu FC Argeș va fi foarte greu, avem puține emoții deoarece au câștigat ultimul meci, sunt pe val, dar vedem ce se va întâmpla mâine. 

Noi avem un moral bun și depinde de noi să fim constanți, asta e diferența între o echipă mare și una mică. Dacă luăm ușor meciul de mâine lucrurile vor ieși pe dos totul, nu va fi bine.

Nu cred mai sunt meciuri ușoare, la ce echipe sunt acum în Liga 1, și trebuie să ne concentrăm.”

După trei etape, Rapid și FC Argeș sunt la egalitate de puncte, câte șase de fiecare, giuleștenii fiind pe poziția a patra, în timp ce piteștenii sunt pe 6.

Partida se va desfășura de la ora 21:45, accesul urmând a se face cu două ore mai devreme, de la 19:45. Biletele sunt disponibile online  pe www.entertix.ro (AICI!)

Ne vedem pe stadion!

Conferința integrală poate fi urmărită pe canalul de YouTube al Rapidului! 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top