RAPID – FC ZVEZDA 2-1

februarie 4, 2019

Rapid a început foarte bine seria meciurilor amicale din Turcia, reușind o victorie de moral în prima partidă de verificare, 2-1, împotriva echipei rusești FC Zvezda Perm.

Daniel Pancu a împărțit lotul în două, aproape fiecare jucător evoluând câte o repriză, mai puțin o parte din juniori, care deși nu au evoluat, s-au încălzit separat alături de preparatorul fizic William Viterbi, dar și Alex Iacob și Andrei Voican, nefolosiți în această partidă.

Rapid a început în forță, iar după numai șapte minute, Alin Turbatu a recuperat o minge ce părea să iasă în aut, în colțul terenului, a central perfect în fața porții, iar tânărul Gabriel Toma și-a trecut în cont un nou gol, după cel cu FC Carmen, deschizând scorul.

În minutul 23, rușii au profitat de o neatenție în defensiva noastră și au reușit să restabilească egalitatea, stabilind totodată și scorul reprizei, 1-1, după o primă parte echilibrată.

După pauză, Rapid a intrat mult mai hotărâtă și a dominat categoric partea secundă, având patru ocazii uriașe de a marca, însă portarul rus a făcut minuni la șuturile lui Vlada sau Cârstocea.

În poarta noastră, Ciuculescu a reușit și el o paradă de excepție, scoțând cu piciorul o situație de unu la unu cu un jucător al Zvezdei.

Cu șapte minute înainte de final, Cătălin Hlistei a prins o torpilă din afara careului, ușor deviată, care s-a oprit fix în vinclul porții adverse și a adus Rapidului victoria, cu 2-1.

Rapid a jucat în formula:

Drăghia (60′ Ciuculescu) – Voicu (46′ Băjan), Catrici (46′ Babaua), Neacșu (60′ Catrici), Demici (46′ Oanea) – Jorza (46′ Duriță), Trip (46′ Cârstocea) – Turbatu (46′ A. Grigore), G. Toma (46′ Ad. Nițu), Goge (46′ Hlistei) – Matulevicius (46′ Vlada).

Pentru Rapid urmează trei zile în care jucătorii se vor concentra doar pe antrenamente, următorul meci fiind stabilit pe data de 8 februarie, împotriva ungurilor de la Szeged 2011.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top