RAPID – FCSB 2, ORA 15:30

martie 23, 2019

După o pauză de două săptămâni, Rapid revine pe gazon în etapa a 19-a din Liga 3, cu un meci important, împotriva unui adversar imprevizibil, FCSB 2.

De la ora 15:30, în Regie, Rapid întâlnește ocupanta locului 9, FCSB 2, echipă ce are 6 victorii, o remiză și 9 înfrângeri, golaveraj 33-36.

LOTUL LUI DANIEL PANCU

Sunt șanse foarte mari să asistăm la debutul lui Marian Drăghiceanu într-un meci oficial, dar și al lui Alex Catrici, prezent în lotul de 18, din care fac parte: Ciuculescu, Drăghia – Voicu, B. Manole, Neacșu, Catrici, Oanea, Demici – Cârstocea, Jorza, Duriță, Goge, Hlistei, A. Grigore, Drăghiceanu – Vlada, Matulevicius, Robinho.

De la Rapid lipsește Antonio Sefer, prezent cu naționala U19 în Rusia, la Turul de Elită, dar și Iacob, Babaua, Băjan sau Toma, nereținuți în lot de Daniel Pancu.

FCSB 2 – RAPID 0-2

În tur, în etapa a IV-a, Rapid s-a impus pe stadionul Arcom, cu 2-0, prin golurile marcate de Alex Iacob și Sergiu Jurj.

Echipa Rapidului din tur: Ciuculescu – Voicu, Iacob , Maftei, Demici – Jorza, Dovleac (59′ Burlacu), Carstocea, Goge – Vlada (86′ Toma), Matulevicius (46′ Lădaru, 51′ Jurj)

În cele două meciuri disputate în acest retur, FCSB a pierdut la Afumați, cu 5-1, dar a învins-o în ultima etapă, 2-0, pe teren propriu, pe Agricola Borcea.

Cei mai importanți jucători ai adversarilor sunt Theodor Botă, Paul Szecui sau Emilian Pacionel.

Etapa a 19-a a debutat cu o nouă victorie a Progresului, 4-1, la Modelu, iar astăzi se joacă celelalte partide.

În clasament, Rapid are 44 de puncte, CS Afumați, 41, Unirea Slobozia, 37, iar Progresul 35, dar cu un meci în plus.

Meciul dintre Rapid și FCSB 2 va fi transmis în direct pe Digi Sport 1, iar pe pagina oficială de Facebook veți fi mereu la curent cu desfășurarea scorului.

Biletele sunt disponibile la stadionul Regie, începând cu ora 10, iar în interiorul lui, în dreapta Peluzei Nord, veți putea achiziționa produse cu Rapid de la Fan Shop.

Ne vedem pe stadion!

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top