RAPID – FCSB2 2-0! 5 PUNCTE AVANS

martie 23, 2019

Rapid își continuă drumul spre Liga 2, cu un pas important pentru promovare, după ce a învins echipa secundă a FCSB-ului, 2-0, fără mari emoții.

Pe o vreme perfectă pentru fotbal, cu o tribună plină de nume importante, Mircea Lucescu, actorul Ion Dichiseanu, primarul S1 Daniel Tudorache, Mircea Geoană, dar și cu alte nume mari, foști jucători de legendă în Giulești, Rapid primea vizita ocupantei locului 9, într-un meci ce părea facil.

Cu doi debutanți în primul unsprezece, Marian Drăghiceanu (19 ani) și Alexandru Catrici (17 ani), Rapid începea meciul cu FCSB din postura de lider, cu trei puncte peste CS Afumați.

Prima repriză a fost una de luptă, jocul desfășurându-se mai mult la mijlocul terenului, cu o posesie superioară a Rapidului, dar fără foarte multe realizări ofensive.

Când totul părea că merge spre o remiză albă la pauză, o bâlbâială a portarului fecesebist Ducan a dus mingea la Cârstocea, acesta i-a pasat lui Drăghiceanu, iar decarul rapidist a strecurat balonul printre doi jucători adverși, acesta oprindu-se în plasa porții dinspre Peluza 1. 1-0, la pauză, însă în ambele vestiare era nemulțumire.

REPRIZA RAPIDULUI

Partea secundă a avut o singură direcție, înspre poarta lui Ducan. După ratarea lui Vlada, Drăghiceanu a făcut „dubla”, în minutul 53. Oanea a pătruns pe partea stângă, a șutat din unghi, portarul advers a respins în lateral, de unde noul număr 10 de la Rapid a majorat diferența.

Au urmat momente bune pentru Rapid, în care Robinho, Hlistei și Vlada, cu o bară, au trecut pe lângă golul trei, însă mingea nu a mai intrat în plasa fecesebistă.

Finalul partidei a consemnat o victorie fără istoric, un 2-0 ce duce Rapidul la cinci puncte peste CS Afumați, echipă ce s-a împiedicat pe teren propriu, după un 1-1 cu CS Făurei.

Daniel Pancu a folosit echipa: Drăghia – Voicu (cpt), B. Manole, Catrici, Oanea (71′ Demici) – Cârtocea, Jorza – Drăghiceanu (71′ Matulevicius), Robinho (58′ Goge), Hlistei – Vlada (90+2′ Duriță).

Pentru Rapid urmează o deplasare dificilă, la Brăila, unde va întâlni Sportul Chiscani, duminică, 31 martie 2019, de la ora 11:00.

 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top