RAPID – HAPOEL HAIFA 3-3

iulie 22, 2019

Rapid nu se dezminte și arată că este încă o echipă „nebună”, reușind să încheie la egalitate, 3-3, meciul cu Hapoel Haifa, ultimul de pe teren propriu înainte de startul noului sezon.

Înainte de startul partidei, Rapid și-a prezentat lotul pentru sezonul 2019/2020, dar și staff-ul tehnic, într-o atmosferă frumoasă, cu aproximativ 2000 de rapidiști în tribune, căldura, ziua de luni, dar și faptul că este o lună a vacanțelor, făcând ca asistența să fie una mai redusă.

Prima repriză a fost una excelentă pentru băieții lui Daniel Pancu, Rapid intrând cu două goluri avans la vestiare.

Mai intâi, Marian Drăghiceanu și-a deposedat un adversar la marginea careului, a pătruns în careu și a deschis scorul cu un șut plasat, în minutul 19.

Șapte minute mai târziu, Antonio Sefer a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă, a centrat perfect, iar uruguayanul Facundo Mallo a înscris cu capul, reușind primul său gol în tricoul alb-vișiniu.

După pauză, Daniel Pancu a făcut câteva schimbări, iar israelienii, fără fundașul român Gabriel Tamaș, au revenit în joc, în minutul 61, prin golul lui Buzaglo.

Goge a trecut pe lângă cel de-al treilea gol, mingea șutată de el lovind bara transversală, după o acțiune persoanlă, pe partea stângă.

Minutele 77 și 78 au fost de coșmar pentru Rapid, care a primit două goluri, în urma unor erori în apărare, iar Hapoel Haifa a preluat conducerea, revenind de la 0-2.

Finalul i-a aparținut Rapidului, care a atacat în căutarea golului egalizator, iar acesta a venit în minutul 88, atunci când șutul lui Djuric s-a oprit în mâna unui fundaș advers, arbitrul arătând punctul cu var.

Marian Vlada a executat fără șanse pentru portarul israelian și a păstrat neînvins Rapidul în această vară, partida încheindu-se la egalitate, 3-3.

RAPID

Drăghia (61′ Achiriloaie) – I. Voicu (61′ Băjan), Manole (46′ Iacob), Mallo (61′ Djuric), Oanea (61′ Demici) – Jorza, R. Lazăr (61′ Dodoi), Sefer (61′ Vlada) – Labeau (46′ Al. Dulca), Drăghiceanu (46′ Roskopf), Hlistei (61′ Goge).

Noul sezon al ligii secunde va începe pe 3 august, atunci când Rapid va primi vizita Farului Constanța.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top