RAPID ÎNCEPE PLAY-OFF-UL LA MIOVENI

iulie 6, 2020

Rapid începe, astăzi, drumul către Liga 1, urmând a debuta în play-off-ul eșalonului secund, fază din care fac parte primele șase echipe din sezonul regulat.

De la ora 20:00, la Mioveni, Dan Alexa revine oficial pe banca Rapidului, într-o partidă extrem de importantă, în care echipa noastră poate urca pe poziția secundă, în cazul unei victorii în fața lui CS.

„Cei de la CS Mioveni am înţeles că joacă pe o primă foarte bună de promovare, aşa că meciul de mâine va avea o miză triplă faţă de cel din campionat. Atât noi, cât şi ei, venim după o perioadă de pauză şi ritmul cu siguranţă nu va fi la fel ca înainte. Vom suferi din acest punct de vedere.

Noi nu trebuie să ne gândim foarte mult la ce a fost în turul campionatului pentru că mâine va fi total diferit”, a spus noul antrenor giuleștean în conferința de presă de la Rapid TV.

Cele două echipe s-au întâlnit și în etapa a 17-a a sezonului regulat, atunci când Rapid a învins, tot la Mioveni, cu 5-1 (2-1), prin golurile marcate de Sefer, Mallo, Goge, Hlistei și Labeau. 

Francezul Brighton Labeau este incert pentru partida din această seară, după ce a început antrenamentele împreună cu echipa abia în urmă cu trei zile.

„Avem ceva probleme de lot, dar sper ca până la ora jocului să am toţi jucătorii apţi. Labeau a venit foarte târziu din Franţa. E un jucător pe care eu mă bazez foarte mult, dar a făcut doar patru antrenamente cu echipa”, a adăugat Dan Alexa.

Tot astăzi, decarul Rapidului, Marian Drăghiceanu, își serbează cea de-a 21-a aniversare, iar cel mai frumos cadou ar fi cele trei puncte.

Clasamentul din Play-Off:

  1. UTA – 25p (0 meciuri)
  2. Turris – 21p (1 meci)
  3. Mioveni – 20p (0 meciuri)
  4. FC Argeș – 20p (1 meci)
  5. FC Rapid – 19p (0 meciuri)
  6. Petrolul – 19p (0 meciuri)

De la ora 19:00, vă învităm la ZiDeMeci@RapidTV, pe pagina oficială de Facebook, unde se va dezbate meciul cu argeșenii, înainte și după partida de la Mioveni.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top