RAPID ÎNCHEIE ANUL CU O REMIZĂ, LA ARAD

decembrie 19, 2022

UTA Arad și Rapid au încheiat la egalitate ultimul meci din 2022, 1-1, într-o partidă din etapa a 21-a a Superligii României.

Arădenii veneau după 10 partide fără victorie, în timp ce Rapid câștigase derby-ul cu Petrolul Ploiești, disputat miercuri seara.

În fața a aproximativ 8000 de spectatori, Rapid a avut prima șansă de gol după un sfert de oră, atunci când șutul lui Alex Ioniță a fost respins în corner de Iacob.

Emmers l-a remarcat din nou pe goalkeeperul arădenilor în minutul 35, când șutul belgianului a fost parat cu greu de Iacob.

Cu cinci minute înainte de pauză, Philip Otele i-a luat fața lui Claudiu Belu și a înscris pe lângă Horațiu Moldovan, ieșit în întâmpinarea nigerianului.

Portarul nostru s-a revanșat la șutul lui Isac, din finalul reprizei, iar la cabine s-a intrat cu avantajul celor de la UTA.

Partea a doua a început cu câte o ocazie de fiecare parte, Otele și Săpunaru trecând pe lângă gol.

După o luptă crâncenă, pe un teren imposibil, Rapid a primit o lovitură de pedeapsă în ultimul minut din prelungirile partidei.

Cristian Maxim l-a faultat în careu pe Dragoș Grigore, iar Marko Dugandzic a adus un punct Rapidului, cu cea de-a noua reușită stagională.

În urma acestui rezultat, Rapid a acumulat 38 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova, și ocupă poziția a treia.

„Suntem pe locul 3, bineînțeles că rămâne regretul unor meciuri în care puteam să scoatem mai multe puncte, dar la asta lucrăm și încercăm să ne punem la punct pentru a putea aborda meciurile cu alte forțe și cu încredere.

E păcat să lăsăm puncte pe stradă, cum am făcut și acum. Dar per ansamblu, Rapid e pe locul 3, e în grafic. De 10 luni sunt la echipă, cred că echipa a jucat, a stat numai sus și e bine” – Adrian Mutu, după meci

RAPID

H. Moldovan – Belu (78′ Onea), Săpunaru (cpt.), D. Grigore, Morais – Al. Albu (45+6′ Crepulja), A. Ciobanu, Emmers – Pănoiu (60′ Sefer), Dugandzic, Al. Ioniță (78′ Al. Stan). Antrenor: Adrian Mutu.

UTA ARAD

F. Iacob – Vukcevic, Benga (cpt.), Hoxhallari, Dobrescu – Bautista Cascini (86′ P. Anton), Isac – R. Pop (86′ C. Maxim), Ubbink, Otele (78′ Jobello) – Keșeru (60′ Postolachi). Antrenor: Laszlo Balint. 

Reacțiile de la finalul meciului UTA – Rapid

Rezumatul partidei UTA Arad – Rapid 1-1

 

 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top