RAPID ÎNCHEIE ANUL CU VICTORIE, 3-1, LA CHIAJNA

decembrie 7, 2019

Rapid va avea sărbători liniștite, după ce a încheiat anul cu o victorie, în etapa a XXI-a, 3-1, la Chiajna, cu Concordia.

Pe un stadion plin de suporteri giuleșteni, ce au luat cu asalt comuna ilfoveană, Rapid a început jocul în forță, deschizând scorul în minutul 5, când francezul Labeau, titularizat în atac, a marcat elegant, după o pasă a căpitanului Ionuț Voicu.

Mallo a ratat de puțin majorarea scorului, după care Cătălin Hlistei a șutat peste poartă. Până la finalul primei reprize, Rapid a mai ratat două ocazii mari, prin Djuric, cel care nu a reușit să înscrie, singur din centrul careului, lovitura sa de cap trecând peste transversală, în timp ce Drăghiceanu nu l-a putut învinge pe Greab, dintr-o lovitură liberă de la 18 metri.

La cabine s-a intrat cu un avantaj minim pentru Rapid, deși scorul putea fi mult mai mare.

„Decarul” Rapidului, Marian Drăghiceanu, a rămas la vestiare, în locul său Daniel Pancu trimițându-l pe teren pe Saifeddine Alami, marocanul abia refăcut după o accidentare, iar acesta l-a răsplătit pe antrenorul său cu un gol frumos. În minutul 65, Cătălin Hlistei a deviat mingea pentru Alami, iar mijlocașul nostru a înscris primul gol în tricoul alb-vișiniu, cu un șut la colțul lung.

După numai șapte minute, gazdele au revenit în joc, când golgheterul echipei, Albu, a marcat după o deviere a lui Bari.

Liniștea în tribune a fost adusă de Amir Jorza, cel care a punctat în prelungiri, cu un șut din marginea careului, după ce tot el l-a deposedat pe Paliu, stabilind rezultatul final, 3-1.

Rapid a obținut toate cele trei puncte și a încheiat anul pe locul 3, la două puncte în urma Mioveniului, și la trei puncte în spatele arădenilor de la UTA, cei care vor disputa mâine derby-ul cu Petrolul.

RAPID

Tătaru – I. Voicu, A. Iacob, Mallo, Goge – Sefer (82′ G. Creţu), Djuric, Jorza –  Drăghiceanu (46′ Alami), Labeau (90+4′ Pănoiu), Hlistei.

Rezerve neutilizate: Achiriloaei – Oanea, B. Manole, Dulca.

Antrenor: Daniel Pancu

CONCORDIA

Greab – Ivanovici, Stănică (33′ E. Nica), Dobrosavlevici, V. Olteanu – R. Ivan (88′ Jipan), A. Albu, Hamzaoui – Paliu, Bari, C. Neagu (65′ I. Păun).

Rezerve neutilizate: Mişu – Atomei, Karamyan, Cocoş.

Antrenor: Erik Lincar

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top