RAPID ÎNTÂLNEȘTE CS TUNARI, ÎN PENULTIMUL MECI PE GIULEȘTI

noiembrie 10, 2018

Cu mai puțin de doi ani înainte de cel mai important eveniment fotbalistic organizat în România, Euro 2020, stadionul Giulești este pregătit să înceapă un proces de reconstrucție.

Astfel, Rapid va mai disputa doar două partide pe stadionul ce i-a fost casă din 1939 până în prezent, astăzi, cu CS Tunari, și  pe 24 noiembrie 2018, cu ACS Înainte Modelu.

Partida de astăzi este extrem de importantă, victoria fiind esențială pentru a reveni în fruntea clasamentului, ambele contracandidate la promovare, CS Afumați și Unirea Slobozia, reușind să învingă, ieri, cu 4-1.

Rapid nu se va putea baza pe câteva piese importante, Alex Iacob, Deivydas Matulevicius, Alin Lădaru și Iulian Ilie fiind accidentați, astfel că Daniel Pancu va apela din nou la juniorul Matei Babaua. În lot revin Virgil Drăghia, cel care îl înlocuiește pe Ștefan Ciuculescu, dar și Alex Duriță, în locul juniorului Antonio Niță.

Lotul Rapidului pentru meciul cu CS Tunari:lot fc rapid bucuresti vs cs tunari

De partea cealaltă, CS Tunari nu va putea conta pe cel mai renumit jucător din lot, Hristu Chiacu, însă va veni în Giulești cu un jucător ce a îmbrăcat tricoul Rapidului în 2015, în câteva meciuri amicale, Alex Neculai, dar și cu un fotbalist ce a juca în prima ligă, Marius Bâtfoi.

CS Tunari ocupa înaintea etapei a XII-a locul 4 în clasamentul seriei a II-a, cu cinci victorii, patru remize și o singură înfrângere (1-2, acasă, cu SC Popești-Leordeni) având 19 puncte, cu șapte mai puține decât liderul Rapid.

În deplasare, ilfovenii sunt neînvinși, reușind în urmă cu două etape o victorie spectaculoasă împotriva Afumațiului, revenind de la 0-1, chiar pe terenul echipei ce a ținut Rapidul în șah, pe Giulești.

Meciurile Tunariului în deplasare:

  • 0-0, cu Progresul Spartac (etapa 2)
  • 6-0, cu Dobrogea Tulcea (etapa 4)
  • 1-1, cu Sportul Chiscani (etapa 6)
  • 1-1, cu CS Medgidia (etapa 8)
  • 2-1, cu CS Afumați (etapa 10)
Clasament Seria a II-a, Liga 3

 

Rezultatele Etapei a XII-a din Seria a II-a din Liga 3

Casele de bilete sunt deschise astăzi între orele 10:00 și 15:00, iar accesul în stadion este permis începând cu ora 12:30.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top