RAPID ÎNVINGE BUZĂUL, DUPĂ UN MECI NEBUN

septembrie 22, 2019

Rapid își continuă drumul spre primele locuri, reușind o victorie importantă, în fața Gloriei Buzău, ocupanta locului secund înainte de etapa a VIII-a.

Cu Tano Bonnin titular, la primul său meci pentru Rapid, dar și cu Marian Drăghiceanu pe banca de rezerve, revenit după o accidentare ce l-a ținut aproximativ o lună pe bară, echipa lui Daniel Pancu a ratat prima șansă de gol după numai două minute, când Roskopf a șutat în plasa laterală a porții lui Relu Stoian.

În minutul 10, oaspeții deschid scorul, împotriva cursului jocului, prin Dragoș Huiban, după un corner de pe stângă, însă pentru Rapid a devenit ceva normal să revină de la 0-1.

Așa s-a întâmplat și de această dată, iar în minutul 18, Sefer a driblat în partea dreaptă, aproape de linia de fund, a centrat în forță, în fața porții, de unde Cătălin Hlistei a pus latul și a adus egalarea.

Până la pauză, cele două echipe au fost active, jocul a fost plăcut, însă tabela a rămas neschimbată, 1-1.

Startul reprizei secunde a fost identic cu cel din prima parte, când, după o ocazie a lui Roskopf, oaspeții au profitat de o neînțelegere în defensivă, iar Munteanu a „înțepat” mingea în poarta lui Tătaru, readucându-i pe oaspeți în avantaj.

Daniel Pancu a reacționat imediat, introducându-l în teren pe Drăghiceanu, în locul lui Djuric, forțând astfel cu decarul rapidist, acesta având un profil mai ofensiv decât austriacul.

Rezultatul a fost imediat, în minutul 57, atunci când Jorza a fost faultat la marginea careului, iar „Messi” Drăghiceanu a egalat pentru a doua oară, cu o un șut puternic, trimis prin zidul advers.

Antrenorul nostru a simțit momentul bun și l-a aruncat în luptă pe Brighton Labeau, un jucător de forță și de viteză, observând că fundașii centrali ai buzoienilor sunt destul de lenți.

Oanea și Drăghiceanu trec pe lângă golul trei, însă nebunia se declanșează în minutul 78, atunci când Labeau pătrunde pe partea stângă, centrează în fața porții, de unde Antonio Sefer îl imită pe Hlistei și înscrie pentru 3-2. O nouă revenire de excepție a Rapidului.

Ultimele minute s-au jucat cu atacuri sterile ale oaspeților și contre ale giuleștenilor, însă nu s-a mai marcat, iar Rapid și-a trecut în cont trei puncte extrem de importante, egalându-i la puncte pe buzoieni.

În clasamentul ligii secunde, continuă să conducă Turris Turnu Măgurele, cu 22 de puncte, urmată de un pluton de patru echipe cu 16 puncte, despărțite de golaveraj, UTA, Gloria Buzău, CS Mioveni și Rapid.

Pentru Rapid urmează o deplasare la Buzău, pentru jocul din Șaisprezecimile Cupei României, contra formației de prima ligă Politehnica Iași, joi, de la ora 18:45, iar duminica viitoare va întâlni Metaloglobus.

RAPID

Al. Tătaru – I. Voicu (cpt.), Bonnin, Mallo, Oanea – Jorza, R. Lazăr, Djuric (54′ Drăghiceanu) – Sefer, Roskopf (66′ Labeau), Hlistei (80′ Goge). Antrenor: Daniel Pancu.

GLORIA BUZAU

R. Stoian – Gîţ (72′ Catană), Candrea, M. Ioniţă, Nedelea – Luptak, Balgiu (88′ A. Enescu) – Tucaliuc, V. Munteanu, V. Alexandru (cpt.) – Huiban (69′ Chipirliu). Antrenor: Ilie Stan

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top