RAPID – AFC ODORHEIU SECUIESC 4-1, ÎN PRIMUL AMICAL

ianuarie 16, 2021

Rapid a început cu o victorie seria meciurilor amicale din această iarnă, învingând cu 4-1 (1-0) AFC Odorheiu Secuiesc, într-o partidă disputată pe stadionul de la baza Coresi.

Nicolae Grigore, aflat la cel de-al doilea joc pe banca Rapidului, a împărțit lotul în două echipe, permițându-le tuturor jucătorilor să evolueze câte 45 de minute. Singurii absenți de la meciul de sâmbătă au fost Drăghia (menajat), Dandea, Finica, Crișan, Benzar și Hlistei (ușor accidentați).

Cu șase jucători noi în primul unsprezece, Moldovan, Zunic, Barbu, Ursu, Florică și Ernest, Rapid a deschis scorul repede, în minutul 8, atunci când Rareș Ilie a înscris din apropierea porții în urma unui corner executat de pe partea dreaptă de către Octavian Ursu.

Prima repriză le-a aparținut giuleștenilor, liberianul Emmanuel Ernest fiind aproape de gol în două ocazii, oaspeții nepunându-l în pericol pe debutantul Horațiu Moldovan.

După reluare, harghitenii au fost mult mai incisivi, însă australianul Harrison Devenish-Mears a avut o zi de excepție, având trei parade excelente.

În minutul 70, pe contraatac, Antonio Sefer își întoarce un adversar și înscrie cu un șut la colțul lung, însă golul meciului a fost reușit de oaspeți, opt minute mai târziu, când Norbi l-a învins pe Devenish după o lovitură liberă executată perfect, de la 20 metri.

Finalul le-a aparținut rapidiștilor, pe lângă șuturile în bară ale lui Alex Ioniță, cel care a purtat banderola de căpitan în repriza secundă, și Sefer, Adrian Bălan a făcut „dubla” în minutele 81 și 89, reușind primele sale goluri din acțiune pentru Rapid.

Următorul joc amical se va disputa sâmbăta viitoare, când Rapid se va deplasa pe stadionul celor de la Progresul Spartac, echipa ce i-a eliminat pe giuleșteni din Cupa României.

RAPID

  • H. Moldovan (46 Devenish-Meares) – I. Voicu (46 Leasă), Ignat (46 Catrici), Zunic (46 Nastos), Florică (46 Goge) – B. Barbu (46 Pănoiu), Jorza (46 R. Lazăr), Drăghiceanu (46 Fică) – Ursu (46 Sefer), Ernest (46 Ad. Bălan), R. Ilie (46 Al. Ioniță). Antrenor: Nicolae Grigore

ODORHEIU SECUIESC 

  • R1: Moroz – Marucza, Berkeczi, A. Stoian, Negotei, Tanko, Ţepeş, Csala, Vekas, Szfarli, C. Turcu.
  • R2: Bordas – Partene, Mitra, Racz, Simo, Janos, Oven, Balint, Barta, Szocs, Hodgyai
  • Antrenor: Florin Stîngă 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top