RAPID ÎNVINGE CLINCENI ȘI TERMINĂ TURUL PE 5

noiembrie 8, 2021

Rapid a obținut o victorie dramatică, 3-2 cu Academica Clinceni, revenind după ce a fost condusă la pauză, în ultima etapă a turului sezonului regular.

Prima repriză a jocului disputat în Ștefan cel Mare nu a fost cea mai bună pentru Rapid, ilfovenii intrând la cabine cu avantaj minim, după golul marcat de Ventura, în urma unei lovituri de pedeapsă apărate în prima fază de către Horațiu Moldovan, în minutul 31.

Mihai Iosif a schimbat la pauză și i-a aruncat în teren pe Alex Ioniță II și Rareș Ilie, iar mijlocașul crescut în Giulești a ieșit la rampă după numai patru minute, când a obținut un penalty transformat de Adi Bălan.

Cinci minute mai târziu, gazdele au revenit în avantaj prin Cascini, după o ieșire greșită a lui Moldovan.

În minutul 60, Belu a fost faultat în careu de Pîrvulescu, iar Adrian Bălan a reușit „dubla” de la punctul cu var.

Din păcate, Alex Ioniță a suferit o accidentare și a fost nevoit să părăsească terenul, fiind înlocuit de Marzouk (79).

Rapid a forțat pe finalul partidei, iar Alexandru Dandea a adus cele trei puncte în minutul 86, când a finalizat cu un șut puternic, sub bară.

În urma acestei victorii, Rapid termină turul de campionat pe locul 5, la două puncte de podium, și urmează să întâlnească Chindia Târgoviște peste două săptămâni, la Ploiești, în prima etapă din retur.

RAPID 

H. Moldovan – Belu, Săpunaru (cpt.), Dandea, Morais – Albu, Crepulja – Sefer (73 Moise), Alami (46 Al. Ioniță II, 79 Bnou Marzouk), Stahl (46 R. Ilie) – Ad. Bălan (90+3 Pănoiu). Antrenor: Mihai Iosif.

Rezerve neutilizate: Drăghia – Demici, B. Barbu, R. Costin.

CLINCENI

Ureche – Pashov, Bilali, Patriche, P. Pîrvulescu – Moulin, Ventura – William de Amorim (77 Vanzo), Cascini, R. Ion (89 V. Dumitrache) – Omoh. Antrenor: Ionuț Chirilă. 

Rezerve neutilizate: A. Păun – Chandarov, Cioiu, Gardoș, Gavra, Kazlauskas, Vellios. 

Declarația lui Mihai Iosif

Rezumatul meciului Academica Clinceni – Rapid 2-3

Reacții de după meci, în #ZiDeMeci

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top