RAPID ÎNVINGE DIN NOU „U” CLUJ, CU 1-0

ianuarie 28, 2021

Rapid își continuă seria victoriilor din partidele amicale, trecând de Universitatea Cluj, cu 1-0 (0-0), după un meci amânat cu două ore din cauza condițiilor meteorologice.

Deși partida ar fi trebuit să se dispute la Buftea, zăpada căzută a mutat meciul la baza Coresi, unde „sinteticul” s-a prezentat foarte bine după ce a fost îndepărtat stratul de zăpadă.

Nicolae Grigore a folosit în prima repriză un sistem 4-2-3-1, avându-l în poartă pe Virgil Drăghia, cel care a făcut 45 de minute foarte bune, cu parade spectaculoase.

Clujenii au fost mai proaspeți în prima parte, deoarece Rapid venea după o zi anterioară cu două antrenamente intense, și au controlat repriza, însă aceasta s-a terminat fără gol.

După pauză, Rapid a echilibrat partida și a reușit să deschidă scorul la opt minute de la reluare, atunci când din autul executat de Finica, mingea a ajuns la Ursu, acesta a pătruns în careu, evitând un adversar, și l-a învins pe Muțiu cu o „scăriță” spectaculoasă.

În minutul 58, Rapid l-a pierdut pe Mircea Leasă, acesta accidentându-se după un duel mai dur, Grigore fiind nevoit să îl cheme pe Luca Florică de la vestiare pentru a-l înlocui pe fundașul dreapta.

Ultima jumătate de oră s-a jucat cu ardelenii în atac, însă giuleștenii au închis foarte bine spațiile și au reușit cea de-a treia victorie din jocurile amicale, după un 4-1 cu AFC Odorheiu Secuiesc și 2-0 cu Progresul Spartac.

„Un meci bun, de pregătire, aveam nevoie de un adversar bun. Nu ne-a interesat foarte mult rezultatul, dar contează și rezultatul. Este foarte important că suntem sănătosi, doar Mircea Leasă are o contuzie, deci suntem bine. Rezultatele nu contează atât de mult, dar dau încredere, mai ales că sunt și mulți jucători noi în echipă, ce trebuie să se integreze foarte repede”, a declarat Ștefan Grigorie, „secundul” lui Nicolae Grigore. la finalul partidei.

RAPID

Drăghia (46′ H. Moldovan) – I. Voicu (46′ Leasă, 58′ L. Florică), Dandea (46′ Ignat), Zunic (46′ Nastos), L. Florică (46′ Finica) – R. Lazăr (46′ Pănoiu), B. Barbu (46′ Goge) – Sefer (46′ Ernest), Drăghiceanu (46′ R. Ilie), Hlistei (46′ Ursu) – Al. Ioniță (46′ Ad. Bălan). Antrenor: Nicolae Grigore.

„U” CLUJ

Vâtcă (46′ Muțiu) – Telcean (46′ L. Rus), Luchin (46′ G. Tamaș, 56′ Dican), Sbrulea (46′ A. Răuță), Taub (46′ Berci, 65′ Moraru) – D. Acka (46′ Ilieș), Dican (46′ Negrean), Meșter (46′ I. Filip), Ribeiro (46′ Ștefanescu) – Golan (46′ Al. Pop), Chachana (46′ N. Pîrvulescu). Antrenor: Constantin Enache.

 

VIDEO / GOL URSU

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top