RAPID ÎNVINGE FARUL, DUPĂ PATRU ÎNFRÂNGERI CONSECUTIVE

noiembrie 15, 2020

După patru înfrângeri consecutive, Rapid a reușit o victorie extrem de importantă, 2-1 (0-0), cu Farul Constanța, într-un joc din etapa a XII-a a ligii secunde.

Fără doi dintre liderii echipei, căpitanul Ionuț Voicu, suspendat, și Lucian Goge, aflat în izolare, Rapid avea o singură variantă pentru a mai spera la play-off.

Pe o vreme frumoasă, cu soare, prima repriză a partidei de la Clinceni a fost una echilibrată, ocaziile fiind rare, Rapid având câteva șuturi de la distanță, în timp ce oaspeții au avut o singură mare ocazie, în minutul 31, când Virgil Drăghia a respins cu greu șutul lui Măzărache, mingea lovind și stâlpul porții noastre.

În minutul 55, fostul fundaș al Rapidului Robert Băjan, acum la constănțeni, l-a ținut în careu pe Cătălin Hlistei, iar arbitrul a acordat penalty, eliminându-l pe Băjan, după ce acesta l-a înjurat pe „central”.

Golgheterul nostru a transformat cu precizie lovitura de pedeapsă, reușind cel de-al șaselea gol stagional.

Chiar și fără un om, oaspeții s-au aruncat în atac, iar în minutul 76, după o lovitură de colț greșit acordată de arbitrul Cătălin Buși, Farul a reușit egalarea prin Simon Măzărache, atacantul constanțean punctând, cu capul, din careul mic.

În ultimele minute, Rapid a jucat doar pe cartea atacului, iar curajul i-a fost răsplătit în minutul 83, când șutul lui Toni Sefer, din afara careului, a ajuns în plasă, după ce a fost deviată de Cărăruș.

Până la final, s-a restabilit echilibrul numeric, după ce Rareș Lazăr a văzut cartonașul roșu, în prelungirile partidei, după o intrare dură asupra lui Răzvan Greu.

Fluierul final a adus Rapidului o victorie muncită, ce le oferă băieților noștri un moral mult mai bun înainte de un alt meci de tradiție, cu Universitatea Cluj, restanță ce va avea loc joi seara, la Buftea.

După această partidă, Rapid urcă pe locul 12, la un singur punct în spatele Petrolului Ploiești, ocupanta locului 6.

RAPID

Drăghia (cpt.) – M. Leasă (Drăghiceanu ′63), Dandea, Nastos, Finica – Jorza (R. Costin ′86), R. Lazăr, Pănoiu (Mocioacă ′63) – Sefer (Ghineț ′90), Ad. Bălan (Țîră ′86), Hlistei. Antrenor: Mihai Iosif

FARUL 

Dur-Bozoancă – R. Băjan, M. Leca, I. Ursu (cpt.), D. Panait – Fl. Bălan (R. Silaghi ′87), Cărăruș (Hordouan ′87), Bîrnoi, A.I. Stoica (Greu ′46) – Măzărache, Banyoi (Carabela ′59). Antrenor: Ianis Zicu

 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top